Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naszpikowana

mąż zrobił mi kanapki do pracy

Polecane posty

Gość Luska z W.
Widze, ze rozmowa o alkoholu, wiec sie nie wypowiem, bo kilka dni temu po raz kolejny obiecalam sobie nad ranem abstynencje :)

gwiazdka- ale mnie chodzi o lekkie jedzenie do pracy. bo wiadomo, że w domu to zawsze coś można fajnego zrobić. stronie od tradycyjnej kuchni bo wszystko mi się zudzilo.już nawet zupy. i nie wiem co szykować

komik--> ale takie słodkie czy na słono raczej? bo ja słodkie robię rzadko (wtedy np z borówkami i czekolada i podaję jeszcze ciepłe jak ta czekolada tak bosko płynna jeszcze jest), często robię za to ze szpinakiem i fetą, albo pieczarkami papryką i serem...ostatnio zaskakująco dobrze wyszło połączenie boczek, feta i oliwki. na ciepło takie muffinki z jakimś dipem (bop dipy też robię nałogowo na wszelkie spotkania towarzyskie) to dobre danie na późny obiad lub gdy na obiad nie ma czasu i je się w przelocie.

Gość allenka ...
Mnie tam wszystko jedno co ... Tylko abym to nie ja gotowała ... I mąż dobrze gotuje i sąsiad .. Nie narzekam .. :P

gwiazdki - lubie kazde muffiny - i na słodko i te niesłodkie też :) Fajne z serem feta i szpinakiem jadłem ostatnio - smaku mi narobiłaś

"jakbyś chciała jakieś rady to pytaj bo ja się znam na rożnych rzeczach" będę pamiętała mój Ty ogierze :P:P

Gość Luska z W.
Czy muffiny, o ktorych piszecie to takie babeczki, ktore po tygodniu wciaz sa swieze? Jezeli tak to najlepsze wg mnie sa z bananem i orzechami wloskimi. Tez bardzo lubie, obowiazkowo z kawa :)

Gość a co jesz w pracy
a jak się robi te muffinki?

dasz przepis na te z boczkiem feta i oliwkami ? :D

Gość Luska z W.
:D :D

a jakie masz warunki w pracy z gotowaniem? ja polecam: - sałatka grecka - muffiny - makaron ze szpinakiem - makaron ryżowy z warzywami - sałatka z tuńczyka i kukurydzy - pomidory z mozarellą - marchewka + dip (moje ulubione do pogryzania, biorę jak wiem ze będę zarobiona i nie będę miała czasu iść zjeść) - concarne jak masz mikrofalę w pracy to praktycznie wszystko możesz brać do pracy jak masz pojemniczki. dla mnie najprościej jest jak robię np spaghetii na obiad to zrobić więcej i część zapakować sobie na następny dzień do pracy. teraz nie pamiętam co jeszcze szykowałam, bo od ponad roku już tego nie robię. w obecnej pracy nawet o kawałek blatu i deskę do krojenia trudno i nie chce mi się akrobacji wyczyniać. :/

Gość zws
gwiazdki jak to czytam to pierwszy raz w zyciu widze ze umiejetnosc gotowania moze byc u kobiety atutem :)

Gość zws
nie chcialabymz toba polemizowac komiczne ale ja uwazam ze lesbijski

w pracy to raczej sobie nie pogotuje ale jak te mufiny zrobić ?

Gość zws
zws - moze wiesz o czyms, o czym ja nie wiem jasne. ja tu ciagne za wszystkie sznurki