Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość retretr

Czy sa tu ludzie majacy udane zycie?

Polecane posty

Gość retretr

Prace ktora lubia, udane zycie rodzinne i towarzyskie I pytam sie co wy tu robicie? Chodzi mi o to ze czemu siedzicie tutaj zamias przebywac z rodzina czy przyjaciolmi, znajomymi?

Gość Zbigniew.
retoryczne pytanie. jak sie siedzi na kafe to jednoznaczne jest ze przegralo sie zycie :)

Gość retretr
Zbigniew.---ty tez przegrales? Nie wim czy to takie smieszne :-I

Gość z pinezka w potylicy
jak to co tu robimy ?? ciagniemy (:D) wiedze :) ja dzis sie dowiedzialam, ze na lupiez najlepszy jest plyn do mycia naczyn :)

Gość retretr
Widze ze nie ma nikogo takiego I ze nie mozna liczyc na powazna odpowiedz:p

ja nie mam zbytnio udanego zycia. a siedze tu jak mi sie nudzi to tu mozna ciekawe rzeczy porobic, np. male zadymki :P

Gość z pinezka w potylicy
a ty kwiatek tylko o jednym :o :P

Gość Zbigniew.
oczywiscie ze przegralem, bardzo mnie to cieszy co wyrazam przez te wlasnie minki :)

na ja mam właśnie udana prace. płacą mi całkiem całkiem, a często mam tak że robić nic nie muszę po za egzystowaniem fizycznym w biurze. i jak mi się nie chce wymyślać konstruktywnego zajęcia to siedzę na kafe, jak dziś. a życie mam udane ostatnio :)

"a ty kwiatek tylko o jednym " szczerze mowiac to prawie niczego sie nie dowiedzialem z kafe, wiec co tu robic? :P moge cos komus podpowiedziec tez, co robie jak temat wg mnie jest na tyle powazny i chce mi sie wysilic na mądrą odpowiedź :P

Gość Katija*24
pewnie są tacy ludzie..ale raczej nie siedzę tu..

liczę różne mniej lub bardziej ciekawe rzeczy. np jaki procent polaków je batoniki, jaka wódkę piją najczęściej panowie po 40, jakie fajki palą, ile kobiety maja par butów. takie tam.

Gość retretr
W każdy poniedziałek o godzinie 18.00 wchodzę po cichu do bledronki z plecakiem na plecach. Przyczajam się za regałem z mlekiem i tam wyciagam z plecaka stare prześcieradło, które zaczepiam do dwóch kijków od szczotek, któe były w promocji z 5.99 tak przygotowana konstrukcję mocuje do wózka, do którego wsiadam, zakładając na głowę rondel, który podebrałam babci z kuchni. W moim pojezdzie staje przed wentylatorem i czekam az pęd powietrza zacznie pchac mnie do przodu. Kiedy juz tak jade i mijem półki z zupkami błyskawicznymi wstaje w wózku i zaczynam salutowac pracownikom rozładowującym palety z kapusta pekińską. Czuję się wtedy jak admirał przybijający do portu z działań wojennych

a ja własnie mam udane życie, a o 13 siedzę w pracy, która jest na tyle fajna, że moge własnie np., siedzieć na kafeterii i nikt z tego powodu nie robi afery