Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gugulinka

GG o co chodzi?Pomocy!!!

Polecane posty

Gość gugulinka

Jestem cały czas na niewidocznym, a ludzie do mnie piszą i mówią że jestem dostępna.Jak to możliwe?

Gość czasami tak jest
wyloguj sie i zaloguj na nowo

Gość gugulinka
ale tak juz jest od kilku dni,koleżanka mnie ostatnio ochrzaniła że nie odpisuję choć jestem dostępna, a dzisiaj moja mama pisała do mnie i tez mówiła że jestem dostępna

Gość jatoja666
w nowej wersji gg, widnieje słuchaweczka przy twojej nazwie użytkownika. nawet jeżeli jesteś niewidoczna, zielona słuchawka cię zdradza! jedyne wyjście to niedostępnośc! 🌻

Gość gugulinka
chodzi o tą słuchaweczkę na którą jak najadę myszką to wyswietla sie napis Zadzwoń na?

Gość ale chwileczkę...
chyba nie , bo ja mam na gg osoby dostępne, a nie przy wszystkich jest widoczna słuchawka

Gość Jtajg
Masz dwa konta na gg:-D

Gość gg czasem plata figle
ja je ususnelam juz 2 lata temu a ostatnio kolezanka do mnie mowi: czemu nigdy nie odpowiadasz jak do ciebie pisze na gg??? szok, nawet nie wiem jak to mozliwe, bo jak juz pisalam program odinstalowalam pare lat temu

Gość jatoja666
miedzy innymi ta słuchawka "zadzwon na" ewentualnie poszperaj w ustawieniach!

Gość gugulinka
no właśnie, nie mam dwóch kont na gg, zresztą to możliwe żeby były dwa konta i jeden numer?

Gość jatoja666
a to ,ze przy niektórych dostepnych osobach nie wyświetla sie słuchawka to znaczy tylko to, że te osoby mają zainstalowaną starszą wersje praogramu gadu gadu! proste?? 🌻

Gość jatoja666
dwa konta i jeden numer??? tylko i wyłacznie na jednym komputerze. wtedy kiedy jedno konto jest aktywne, drugie nie jest i odwrotnie!

Gość gugulinka
to co piszesz jest sensowne, może to wszystko tłumaczy,bo innego wyjaśnienia nie ma, jest jeszcze to power gg czy coś takiego i moja koleżanka może to mieć, ale mama na pewno nie hehe

Gość gugulinka
a jak wytłumaczć jak moje koleżanki są siostrami i każda z nich ma swój numer gg i w tej chwili przy obu jest zielona słuchawka a jedna z nich jest w pracy i nie ma dostępu do komputera?

Gość Jtajg
Taa ale jak przechodzisz z jednego numeru na drugi to tak sie robi. :-D

Gość bo nie wiem w końcu
Ja mam GG zainstalowane tylko w pracy. Zawsze jestem na niewidocznym. Pewnego razu córka siedziała na swoim GG w domu, woła mnie i pokazuje mój nr wyświetlony jako dostępny. Świeciłam jak żarówa. Do teraz nie wiem dlaczego. Wysłała mi wiadomość, którą ja dopiero następnego dnia odebrałam w pracy. Czyli nikt nie siedział na moim GG w pracy (bo takie podejrzenia miałam).

Gość jatoja666
w pracy polecam gg z hasłem! tak na wszelki wypadek!

Gość jatoja666
a wiadomosc mogła przyjsc nawet wtedy kiedy ktos inny korzystał z twojego kompa, tylko poprostu jej nie przeczytał, bo jak masz córkę zapisana w sposób odróżniający ją od innych twoich znajomych to nikt normalny nie odczytał by tej wiadomosci bo bałby się ze zostanie zdemaskowany!

Gość bo nie wiem w końcu
1/ Mam GG z hasłem 2/ Jak przyszłam następnego dnia do pracy, to miałam wyłączony komputer i dopiero po włączeniu GG przyleciała wiadomość od córki