Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska82

jaksie ubieracie gdy

Polecane posty

Gość ciekawska82

mam pytanie do dziwczyn ktore w skutek np. wypadku/ oparzen it pmaja widoczne blizny np nadekolcie. nisicie sukienki, bluzki zdekoltem czy raczej ukrywacie? sama mam ten problem i nigdy w zyciu nie odwazylabym sie tak ubrac

Gość TUTURUTY
moja kuzynka ma wielką bliznę nad dekoltem i nosi z upodobaniem odkryte sukienki w ktorych wygląda bosko! jest piękna i wielu facetow za nią szaleje

Gość kwestia przyzwyczajenia
Jeśli sama będziesz się czuć piękna inni też nie będą widzieć Twoich wad..... Kilkanaście lat temu usuwałam znamię z dekoldu, w efekcie mam piękną bliznę "drabinkę" po szyciu. Na poczatku się jej wstydziłam, ale potem się do neij przyzwyczaiłam i uważam za część mnie, zupełnie jak wyjątkowy tatuaż czy biżuterię.... jeśli ty potraktujesz swoje blizny podobnie i będziesz żyć i ubierać się jakby ich nie było, inni też przestaną na nie zwracać uwagę nikt nie jest idealny, nasze ciała się bardzo różnią, figurą, karnacją itp najważniejsze to akceptować siebie i być szczęśliwym myśl tak: mam takie ciało jakie mam, ważne że jest sprawne i zdrowe i dzięki niemu mogę zdziałąć tyle ciekawych rzeczy

Gość Bokilok
a jestescie ładne i szczuple? wtedy blizna nic nie znaczy

Ja mam blizne nie na dekolcie, a na twarzy. Gdy mialam 10 lat mialam wypadek, rana byla bardzo gleboka (bylo widac kosc, blee...do dzis to pamietam) i zalozono mi 6 szwow, takze pod lewym okiem do dzis mam dosyc wyrazna blizne, ktorej nie jest w stanie zakryc ani puder, ani korektor ani nic i wiesz co? Jakos nigdy sie tym nie przejmowalam (mam 29 lat) i dopiero po przeczytaniu twojego posta zdalam sobie sprawe, ze jak kurcze mam bardzo widoczna blizne NA TWARZY:) Nigdy nie bylo to dla mnie zrodlem kompleksu, ani wstydu, choc ludzie nie raz pytali (i nadal pytaja) skad ta blizna. Ja traktuje moja blizne jako moj "znak rozpoznawczy" ;), cos, czego nie ma nikt tylko ja :D, takze ja ci radze w ogole sie tym nie przejmowac i zaakceptowac sie taka, jaka jestes.