Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość butelka wodki i paczka fajek

czy reguła jest to ze kobiety w ciazy traca apetyt na fajki i alkohol? czy nie?

Polecane posty

mjestem w ciazy i nie odstrasz mnie dym fajek czy alkohol to normalne;p

Gość lo ol
nie nie jest regula a chcesz truc dziecko ? nie bedziesz z tym walczyc ? i oczywiscie nie tylko w ciazy bo co z tego ze ne bedziesz trula dziecka w ciazy kiedy zyebiesz mu orgaznim, zdrowei po urodzeniu ?

wg mnie nie jest to regula ja np w ciazy mialam takiego smaka na piwko ze szok, ogolnie az tak bardzo to ja piwa nie kocham, a jak juz pilam to tylko z sokiem, a w ciazy chodzilo za mna zimne piwo bez soku :-D papierosow nie pale to sie nie wypowiem

nie pale ani nie pije, ale kiedy czuje dym papierosowy nie robi mi sie nie dobrze tak jak innym kobieta w ciazy i dziwne;p

nie musi się odstraszać. Ja przed ciążą alkohol piłam rzadko a w ciąży miałam i w sumie do tej pory mam wieeelką ochotę na piwo. Prawdopodobnie mój organizm potrzebował któregoś z jego składników:) Oczywiście nie folguję sobie tej zachciance- ale ciągoty są:P

ale tak ogolnie to dla mnie przesada ze kobiety sobie odmawiaja nawet lyka wina, czy piwa no bez przesady,nic temu dziecki sie odteo nie stanie

Ale co ci da łyk wina? Narobisz sobie smaku i tyle. Każda robi jak uważa, a odmówienie sobie alkoholu czy fajek nie jest jakąś wygórowaną ceną w ciąży.