Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytaniejjjk

kiedy dziecko zaczyna robic pa pa????

Polecane posty

Gość zapytaniejjjk

jak w temacie kiedy Wasze dzieci zaczely robic pa pa- swiadomie jak ktos wychodzi??? moja ma 10 miesiecy i nie umie buuu0

Gość wrzątek
no to tragedia, pewnie jest opóźniona w rozwoju kurwa ludzie to maja problemy

Gość moja dzidzia
moja kolo roczku, robi dadada(czyt, pa pa pa i macha raczka do siebie :)

Gość 10 mc to juz pora...

Gość mój ma 8 miesiecy i robi papa

Gość dziwna sprawa
Moj tez cos kolo 10 mies umial,ale nie przejmuj sie nadejdzie dzien,ze zrobi papa .

Gość zrobi papa
i pojdzie w h*j

Gość joanna16m
hej, mój szkrab ma 10 miesięcy, a papa robi od dobrego miesiąca

Gość dziwna sprawa
sa rozne dzieci jedne robia papapa a drugie przesylaja buziaki w wieku 10 mies.

Gość jhijjgkg2
ja próbowałam nauczyć małą pa pa jak miała 7 mies i nie udało się. córka koleżanki robiła pa pa mając 6 mies. moja niunia ma teraz 10 mies i od 3 tyg robi pa pa mówiąc przytym tatatata i machając rączką. jest to kwestia indywidualna, napewno się nauczy. pozaty nie to jest najważniejsze.

moj synek ma 10,5 miesiaca i papa od miesiaca umie,ale wogole mu sie nie chce robic,gdy ktos do niego macha to nawet nie zwraca uwagi,ale sobie umyslal.

Ejjjjjjj bez przesady! :D Nie ma co robić robić problemu. Mój ma 3 lata i nie lubi(mało powiedziane) robić papapapapapap :D

Gość ghghjjkk
ejjjjjj,ale to normalne ze trzyletnie dziecko nie robi papa,przeciez to nie niemowle! takie dziecko mowi do widzenia!!!!!!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość zapytajkakkl
ona robi pa pa, tylko nie zawsze w odpowiednum momencie. najczesciej jak ten ktos juz zniknie z pola widzenia mowi mama , tata, daj, ok, papa mowi ale nie macha

Mój synek miał 10 miesięcy niecałe jak się nauczył:) PS: czy uważacie, że w tym wieku dziecko mówiąc mamamamama czy babababa utożsamia to już świadomie z odpowiednią postacią?

moj umie mowic tylko tata...jak maz pyta gdzie jest mama, to Oli zwraca sie w moja strone,tak samo jak pyta gdzie jest Eryk,to popatrzy na niego.czyli wie kto jest kto,tylko jeszcze nie umie powiedziec.

Gość nie wiem dokladnie ale wydaje
a czy wy myslicie ze dla kazdego dziecka robienie papapapa na zwolanie to taka atrakcja???????? :P sie nie dziwie ze nie robi - nie chce to nie . Moj maly od zawsze byl indywidualistą wszystko robil sobie po swojemu i jakies uczenie go papa dada i inne bylo bez sensu . Do dzis rozmawia tylko z tymi z ktorymi ma ochote jak idzie ktos kogo nie lubi to sie odwraca i tyle i nic na to nie poradze. :D i nie ubolewam nad tym specjalnie :D

Gość Missia mała
Moja córeczka ma 8 miesięcy, robi papa rączką, sama się nauczyła :)

Gość hahahhahahahahah
Dobrz, że nie nóżką :D

Gość hahahhahahahahah
* Dobrze

Ja już nie pamiętam dokładnie kiedy mój synek się nauczył robić papa, ale pamiętam, że na początku "papał" do wszystkiego co się ruszało i to nie tylko na pożegnanie, ale na powitanie też:)

Gość idealna mama
Jeszcze nie umie? Przykro mi, ale szykuje się nieudacznik życiowy. Moja córunia już na porodówce robiła papa. Jaka miała 1,5 miesiąca zrobiła pierwszy kroczek a wieku 3 miesięcy załatwia się już sama na nocniczku. Współczuje wam takich nieogarniętych dzieci i radzę zgłosić się do lekarza!

Gość kwoczyca
Jak ciebie załamuje to, że nie potrafi zrobić pa pa, to co będzie później? Jak będzie mieć jakieś trudności w szkole? Co wtedy zrobisz?

Gość tyrty
Hmmmm...to temat z przed 4 lat dziewczęta!!!! Nauczcie sie czytać!!!