Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ma lin ka

jak szybko schudłyście po dziecicach

Polecane posty

Gość ma lin ka

jak szybko schudłyście po dzieciach i w jaki sposób? Jestem w siódmym miesiącu ciąży i przytyłam już 23 kg. Doskonale zdaję sobie sprawę z tego,jak będę wyglądać po urodzeniu. Macie jakieś sposoby na pozbycie się tych zbędnych kilkunastu kilogramów?

Ja w ciąży przytyłam 25 kg.Przy wypisie ze szpitala było - 11 kg.Ale co z tego skoro t6e 11 kg nadrobiłam w 2 mieisące.Pozbycie się tych kilogramów zajęło mi prawie rok czasu.Przeważnie chudłam tygodniowo 0,5 - max 1 kg.Czyli zdrowo.

Gość ma lin ka
czy ktoś zna jakies sposoby?

w ciązy 20 na plusie,przy wypisie 3 kg mniej(nie wiem jak skoro dziecko wazyło 3400)nie licząc reszty pózniej dłuuuugoooo nic a teraz mniej niż prze ciąza

Gość moja dzidzia
ja nie moglam zrzucic przez rok 5 kilo co mi zostaly po ciazy.. kupilam term line 2 i poszly.. nie wrocily nigdy,mam teraz wage sprzed ciazy

Gość nie wiem w końcu
W ciąży przytyłam 15 kg, po dwóch tygodnich od porodu wchodziłam w obcisłe spodnie sprzed ciąży. Nie stosowałam żadnych ćwiczeń ani diet (jedynie uważałam na to co jem, żeby dziecku nie zaszkodzić - karmiłam piersią pół roku). Po porodzie przez kilkanaście dni ściągałam brzuch majtkami wyszczuplającymi (chociaż lekarze zabraniają). To chyba tyle.

Gość dziwna sprawa
term line 2 ile kosztuje?

w pierwszej ciazy przytylam 15 kg,po roku wazylam 55 kg,czylli 5 kg wiecej niz przed ciaza,z czego bylam strasznie zadowolona,bo wczesniej wogole cyckow nie mialam. w drugiej ciazy przytylam 20 kg,teraz 10 miesiecy po mam 65 kg!!!tragedia. po pierwszej ciazy nic nie robilam zeby schudnac,samo przyszlo,a teraz uwazam jak jem i nic!

Gość moja dzidzia
no ja tez malo jadlam, karmilam, ale te 5 kilo nie chcialo odejsc... termline opak. 60 tabl okolo 30 zl, starcza na 2 tyg, mi wystarczylo jedno, 5 kilo poszlo... :) teraz waze 53 i tak jest ok

Gość dziwna sprawa
to niedrogo myslalam,ze cos kolo 100 .

Gość bink binkkkk
Ja w ciazy utyłam nieduzo tylko 8 kg... po porodzie odrazu 8 kg w doł wychodzac ze szpitala wazylam 60 kg- tyle ile przed ciaza.. potem karmienie piersia.. strasznie mnie wycienczylo... 6 mies po porodzie waze 54 kg.... bez zadnych diet...mniej niz przed ciaza

Gość fiziak150
W ciąży przybyło mi 20 kg. Po powrocie do domu ze szpitala, a zatem 4 dni po porodzie było 8 kg mniej, a dokładnie tydzień po porodzie jeszcze 2 kg mniej czyli w sumie 10 kg. Dziś synek ma 14 tygodni, a mi zostały jeszcze 4 kg do zrzucenia, ale karmię piersią więc kilogramy spadają powoli. W sumie nie jest źle, bo nie ćwiczę (nie mam czasu ani chęci) tylko spacery z synkiem:) Najważniejsze, że nie mam ani jednego rozstępu ani obwisłej skóry, a moje obecne 54 kg to i tak wciąż niedowaga przy moim wzroście;)

łeeee ja w ciąży przytyłam 30 kg:( po porodzie spadło 15 do dziś a minęło 5 miechów staram się schudnąć idzie jakoś ale ciężko:( a term line 2 stosowałam 2 miechy i gówno to dało!