Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szukam sensu

Czuje, ze w tym miesiacu

Polecane posty

zajde w ciaze :) Dzis przypada 10 dzien cyklu i zaczynam starania. Ktora ma takie samo przeczucie? Reszte prosze o wysylanie pozytywnych fluidow ciazowych, zeby sie udalo :D Im wiecej glowek i ich pozytywnych mysli, tym lepiej :D

Gość Blask Słonca
przesyłam pozytywne fluidy :D:D:DD hheeheh

wlasnie dostalam okres, a juz liczylam, ze moze...:) za dwa tygodnie zaczynamy dzialac:)to bedzie akurat w urodziny meza;) powodzenia autorko tobie i sobie;)

Nie dziekuje dziewczyny i prosze nie zapominajcie o fluidach :D Kukuruku, ja zycze tobie (i sobie tez :) ) takze powodzenia i przesylam ci mysli pozytywne :D Kurcze, w koncu musi sie udac! Probuje na wszystkie mozliwe sposoby myslec pozytywnie, po podobno wiara czyni cuda, takze prosze was o pomoc, bo mi kurcze coraz trudniej...

Gość do szukam sensu
Życzę Ci, żeby Twoje przeczucie się spełniło. Ja staram się od 2 lat i miałam pełno takich przeczuć. Obyś Ty nie musiała tak długo czekać. Trzymam kciuki za powodzenie 🌻

uda sie, uda! my zaczynamy starania w urodziny meza i wtedy napewno sie uda! wowczas w Boze Narodzenie bede mogla juz zrobic test i bedziemy miec cudny prezencik:):):)🌼 wierze w to:)

szukam sensu - dobrze że założyłaś taki topik, możemy tu wspierać się w oczekiwaniu na dwie kreseczki:) mam nadzieję, że inne dziewczyny też do nas dołączą. jak się tak czeka fajnie jest pogadać z kimś, kto ma tak samo;)

Grunt to myslec pozytywnie i wierzyc, choc wiem, ze bywa cholernie ciezko, szczegolnie, jak czlowiek juz iles tam sie stara..ale trzeba, po prostu trzeba wierzyc! I kropka :) Dziewczyny, przesylajcie pozytywene fluidy, ja wam tez przesylam: ZZZZZZ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Mam nadzieje, ze pomoga :D

przesyłam Ci moc fluidków i fasolkowych pyłków!!!!!!!! ja przedwczoraj dowiedziałam się, że będę mamą... dziecko jak najbardziej planowane (stymulacja owulacji i monitoring) - udało mi się za pierwszym razem!!!!!!! Czego oczywiście i Tobie z całego serducha życzę!!!!! :)))

Ja już po starankach w tym miesiący. Sądzę, że w środę/ czwartek w tamtym tygodniu była owulka. Nie wytrzymałam i w tą środę zrobiłam test. Niestety negatywny ale mam nadzieję, że nie jest to przesądzone. To już 7 mies starań :( Co prawda z przerwami, bo zdażały się delegacje w płodne dni ale przeraża mnie już ten czas. Zaczynam się martwić. Może w tym miesiącu się uda.

U mnie jak widzicie tez juz troche czasu minelo odkad sie staramy, ale ja wierze, ze juz niedlugo nadejdzie ten moment, kiedy bede cieszyla sie 2 kreseczkami! Wy tez! Shila - ale super!!:D Gratuluje ci bardzo goraco! Niech maluszek (albo maluszka hihi) rosnie zdrowo! A moge sie zapytac w jaki sposob mialas stymulowana owulacje?

mnie pierwsza delikatna ciążowa kreseczka pojaqwiła się dopiero w 12 dniu po owulacji :) test zrobiłam wieczorkiem, byłam pewna, że wyjdzie negatywnie, jak zobaczyłam drugą kreskę to sie poryczałam!!!!!! także nie smutaskuj, odczekaj minimum do dnia spodziewanej miesiączki i wtedy zrób test... wiem jak to ciążko wytrzymać ale po co robic sobie schizy... życzę grubych, różowych dwóch kresek!!! :)

szukam sensu - od 3 do 9 dnia Clostilbegyt 2*dziennie plus od 5 dnia przez 11 dni Fostimon (zamiennie Menopur) w zastrzykach... gdy jajo urosło dostałam Pregnyl i na drugi dzień miała owulację no i ... przytulanka... także wiem co do dnia kiedy bobak został poczęty :) nawet wiem, że jajo z prawego jajnika :) hihihi

po tym wieczornym teście zrobiłam rano następny, kreska była wyraźniejsza a potem pobiegłam na betę z krwi, która potwierdziła testy :) mam upragnioną "kijankę" po serduszkiem i nikomu jej nie oddam!!!! za żadne skarby świata!!!

Kurcze Shila, az mi sie geba cieszy i lezka w zakrecila jak przeczytalam co napisalas :D Super! Ciesze sie razem z toba:D:D

dzięki!!! musisz uwierzyć że sie uda!!!! UDA SIE NA PEWNO!!!!! jak nie w tym cyklu, to w następnym!!!!!!!! Trzymam barrrrrdzo mocno kciuki :)