Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina85245

Czeste sikanie ? Ciaża czy raczej przeziebienie ?

Polecane posty

Gość karolina85245

Witam mam pytanie kiedy po zapłodnieniu może wystąpić to czeste sikanie ? dodam że poleciało troche ze mnie rózwej krwi bo nie wiem jak inaczej to ujać ale tak to tyle i nic wiecej ani miesiąćzki nie dostałam którą powinnam dostać,i przy końcu sikania troszke mnie boli.Czy ktoś miał coś podobnego ?

Gość szekspirkaaaaaa
ja miałam

to jak przeziebiony pecherz raczej, bo ja jak sikalam to nic mnie nie bolalo jak w ciaze zaszlam.to czemu nei zrobisz testu zeby sie upewnic?

Gość karolina85245
Ponieważ do bliższego konatku miedzy mną a moim narzyczonym doszło 4 dni temu wiec jeszcze za wczesnie starsznie praggniemy miec dziecko i może dlatego już sobie myśle to by mogło być to a starmy się juz 13 miesięcy :( i nic .. szekspirkaaaaaa-a miałaś tak przy ciązy czy przy chorym pecherzu ?

Gość karolina85245
wiesz co ? skoro masz tak odpowiadać to ja Dziekuje ... chciałam się zapytać ponieważ do ginekologa u nas trudno sie dostać i jestem zapisana dopiero pod koniec LISTOPADA a ty z jakimis durnymi tekstami wyjezdzasz ..

Gość szekspirkaaaaaa
przy pecherzu jak za bardzo mocno w ciebie wchodził kretynko idzi do ginekologa skoro plamisz niech ci da jakies tabletki bo widocznie masz jakas infekcje

Gość karolina85245
Widać jak Cie kultury w domu uczął dziecko nei masz co robić to nie musisz tutaj przebywac lepiej zajmij się lekcjami szkoda słow na takie osoby.. Princpolo-Skoro miałaś przy końcu ciąży to się chyba troche łudze..

Gość szekspirkaaaaaa
mówic do niej a ona swoje idz do lekarza a lekje ostatnioe to ja miałam jakies 6 lat temu

Gość karolina85245
mowić do Ciebie a tu dalej swoje .. napisałam że u mnie dostalam odpiero termin na koniec LISTOPADA ?

Gość szekspirkaaaaaa
a prywatnie nie mozesz?

Gość karolina85245
Uropl u nas strasnie cieżko dostać się do jakiekolwiek lekarza :(

Gość to może być krwawienie
implantacyjne. Co do częstego sikania to 4 dni od stosunku to na pewno nie jest objaw ciąży. Może bardziej psychiki, bo ja od kiedy się staram mam co miesiąc objawy :D Musisz niestety poczekać jeszcze około 10-12 dni by się dowiedzieć. A co do Ciebie Szkspirko to 6 lat temu skończyłaś pewnie lekcje ale w podstawówce lub zawodówce.... Szkoda słów.... A Tobie Karolinko życzę powodzenia :)

Natężone sikanie jest dopiero w miesiącach kiedy dziecko jest duże i naciska na pęcherz. Zapłodnienie (ewentualne) nie ma nic do częstszego sikania:)

Gość karolina85245
Heh wiecie pewnie co chciałam usłyszeć :) no trudno trzeba się dalej starać hehe a co do tych objawów to ja to samo od dzisiaj zapaliłam papierosa i normalnie go wyrzuciłam i nie mogłam go spalić do końca i już myślenie heh że kolejny objaw ale po 4 dniach heh nie możliwe chociaż po 4 dnia też nie do końca bo my często się kochamy gdzie on kończy we mnie teraz czekam na miesiaczke i nic zobaczymy co dalej bedzie Dziekuje Ci i Tobie równierz życze powodzenia :)

Proszę rzucić palenie proszę Pani!!! :o Starasz się o dziecko, masz nadzieję, że jesteś w ciąży, ale papierosek musi być... ech Ja jestem bardzo tolerancyjna, ale palenie i picie w ciąży mnie dobija.

karolina85245 również dobrze możesz mieć zapalenie pęcherza.Tym bardziej że towarzyszy Tobie przy oddawaniu moczu ból.Idź do lekarza pierwszego kontaktu,sprawdzi co i jak i jeśli to zapalenie pęcherza lepiej teraz wylecz.

Gość karolina85245
Tak też mi się wydaje że to jakieś przeziebienie atym bardziej że mamy taką zmienną pogode że teraz nie wiadomo jak się ubierać moja znajoma ma dziś powiedziała że nie raz tak miała przed miesiaczka tak czy tak dopiero do lekarza bede mogła isć w poniedziałek bo w weekend nie przyjmuje wiec może przed weekend dostane @ i przestanie boleć zobaczymy ostatnio także miałam problemy z jajnikami przez miesiąć mnie bolał jak przed @ i nic i w jednym dniu dostałam takich bołów że wymiotowałam goraczki dostałam i powoli traciłam przytomnosć pojechałam na pogotowie gdzie się okazało że nie ma u nas i zlikidowali nie wiem nie domyślenia to jest wszystko i wysłała mnie jakaś lekarka która zaczeła się na mnie wydzierać że ona nic mi nie możae pomoc że mam iść do ginekologa wiec poszłam na nastepny dzień i okazało się że jakaś infekcje mam i dostaałam antybiotyk ...

Gość kazara
A ja powiem, że własnie takie częste sikanie miałam na początku ciąży tzn jakies 2tygodnie po zapłodnieniu.Ciagle mi się wydawało jakbym pęcherz miała pełny. Trwało to około 2 tygodni w sumie. Także ja bym ciąży nie wykluczała. Te sikanie oraz wstręt do kawy to były pierwsze objawy ciąży w moim przypadku :)

Gość kazara
Fakt że ciąży nie wykluczam ponieważ @ mi się spożnia a tak jak pisałam dochodziło do nas wszystko do końca bo starmy się juz bardzo długo o dziecko aż 13 miesiecy a jeszcze takie jedno pytanie kiedy jest najwieksze prawdopodobieństwo zajścia pare dni przed spodziwaną @ czy raczej po ? bo każdy coś innego mówi a ja już sama sie pogłupiam w tych sprawach :)

Gość karolina85245
oj niechący twój nikt skopiowałam zamiasto swój Przepraszam

Gość a ja nie lubie....
jaka debilka, sama ze soba gada hahahaha :O:O:O:O

Gość karolina85245
nastepny małolat lub małolata która wchodzi tutaj z nudów .. poprostu żle skopiowałam ..

Gość kazara
W moim przypadku to było kila dni po mesiączce. Nam się udało spłodzić potomka w miesiąc miodowy:). Nie patrzyliśmy na dni płodne itp. po prostu przestaliśmy się zabezpieczać Udało właścicie za pierwszym razem. życzę powodzenia.bądz dobrej myśli

Gość karolina85245
Ojej to fajnie macię :) GRATULUJE i Dziekuje mam nadzieje że wkońcu się nad uda :)

Gość kazara
Proponuję zrobić test

Gość a ja nie lubie....
ale przeciez nick jest zapamietany, wiec o ty kopjowalas:/

Gość karolina85245
Niemam hasła wiec nie jeste zapamietywany

Gość a ja nie lubie....
ja tez nie mam a mi pameita;p