Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie uwazcie

normalne zeby po zerwaniu - 3 lata ze soba - nie odzywac sie do siebie

Polecane posty

Gość nie uwazcie

no wlasnie.. przeciez to glupie :| zeby nie zapytac co tam slychac glupie... skoro sie bylo ze soba ponad 3 lata

Gość kozik
skoro nastąpiło zerwanie to nie czuję potrzeby aby się odzywać , z resztą po cholerę skoro doszło do zerwania

Gość nie uwazcie
no ale to nie jest chore? zeby sie nie odezwac? nie pogadac?

Gość Zagubiona.06
To głupie, po 7 latach tak mam, tęsknię i martwię się, nie rozumiem czemu się nie możemy dalej przyjaźnić, znam pary które normalnie ze sobą gadają, mogą liczyć na siebie, utrzzymują kontakty, są w nowych szczęśliwych związkach, nie rozumiem tego!

Gość Tylko głupiec tak się zachowa
Bu ha ha HONOR, co za ograniczenie ;-/

Poza tym, mysle ze nie warto odzywa sie juz. zalezy w jaki sposob sie roztaliscie. ale osobiscie uwazam ze nie powinno sie kontaktowac ze swoim bylym. kiedy to zrobicie i zaczniecie ze soba gadac to zaczniecie sobie przypominac jak wam bylo razem, czemu sie roztaliscie i czy moze znowu nie sprobowac. czesto nie warto wchodzic do tej samej rzeki. a i niepotrzebnie wspomnienia wroca, a powinno sie zyc terazniejszoscia i przyszloscia.

Gość kozik
po zerwaniu przyjaźń pomiędzy kobietą i facetem nie istnieje , z resztą co to za związek oparty na przyjaźni ?

Wszystko ma swój koniec może tak musiało być. Żyj i pozwól żyć innym , rzeczywiście są osoby które utrzymują takie znajomości ale co człowiek to inny charakter. Można wspominać to jako przyjemny okres w życiu ,można robić wyrzuty (a było tak przyjemnie czemu to czemu tamto etc)

Ja też uważam ze to nie jest normalne, zeby sie nie odzywac, ale niestety wiem że wiele osób nie podziela mojego zdania. No chyba ze ktoś sie rozstał z kims z powodu zdrady czy innych tego typu historii, to juz co innego. Ja w sumie jestem w stałym kontakcie ze większościa ex, w końcu lubilismy sie kiedys i zerwanie tego nie zmienia.

Gość Dla mnie to też głupie
Mój związek z miłości damosko- męskiej przerodził się na wielką przyjaźń. W tej sytuacji jak najbardziej kontakt jest wskazany, bo byliśmy ze sobą masę czasu, kochamy się ale platonicznie.

Właśnie całe sedno w tym aby obojgu to pasowało , wystarczy spojrzeć na kafeterię i wątki "szpiegowskie" : przeglądałam (NK , Telefon,E-Mail ) znalazłam wiadomość od ex czego ona od niego chce ;)

chyba normalne, bo mój eks po zerwaniu co prawda utrzymywał ze mną kontakt, ale jak zaczął spotykać się z nia to udaje, ze mnie nie zna :P