Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poleczka2

A mój mąż odszedł do kochanki....

Polecane posty

Gość poleczka2

i żyją sobie szczęśliwie. Chciał wrócić do mnie, ale ona zaszła w ciążę i z nią został, wiedział, żeja bym mu nie wybaczyła. Teraz ma już kilkumiesięczne dziecko. Układało nam się różnie, kłóciliśmy się ale bywały też bardzo dobre chwile. Zawsze byliśmy mocno zaangażowani emocjonalnie w związek, niestety także zapacowani. I tak poznał koleżankę w pracy. Mówił mi, że mu z nią do9brze, choć jej nie kocha, ale ona skacze wokół niego. Czy mam więc mieć wyrzuty do końca życia, że ja byłam tą złą, a ona tą dobrą?

Gość DKMG
jak olewałaś faceta to teraz cierp

Gość marzenaka79
facet był poprostu zagubiony a ktos to sprytnie wykorzystał

Gość poleczka2
A nie skakanie wokół niego to olewanie?

Gość poleczka2
Niestety teraz więcej czasu spędzamy z ludzmi w pracy (wypoczęci, wystrojeni, dowcipni) niż z partnerem po pracy (zmęczeni, zestresowani), czesto kończy się to zdradą.

Gość DKMG
znamy twoją upiększoną relację a jak było w rzeczywistości to my możemy przypuszczać:P

Gość lmlm
a ja tez nie skacze wokol mojego.Co to ma znaczyc??!! Nie ejstem jego mama ,tylko partnerka! On tez wokol mnie nie skacze,normalni faceci skakania wokol siebie nie toleruja,bo czuja sie jak w klatce.

Gość DKMG
przecież nikt nie mówi o skakaniu raczej o całości wypowiedzi autorki z czego można wywnioskować jak w przybliżeniu było

Gość Mamma Mia _7
to niech skacze - juz jej nei nazwe ... :o a ty masz swoj sposob- wcale nie trzeba skakac - a poszukac innego !