Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cukrowa wata

wszystkie plany na marne

Polecane posty

Gość zapewniam cie
ze nie jestes sama, ja tez nie wiem co mam w zyciu robic ;P

Gość zapewniam cie
nie ma rzeczy niemozliwych....

Gość Totalna paranoja normalnie
a co sie stalo

od godziny Cie ludzie pytaja CO SIE STALO a ty nic - lubisz skupiac na sobie uwage innych?

no bo mi sie net wylacza i dlatego;/ jestem w 11 roku w high sql. robie GSCE wlasnie. niedlugo ide do sixhforma. marzylam zeby zostac stomatologiem ale wlasnie sie dowiedzialam ze nie moge isc do sixhformu robic matury z biologii i chemii bo nie robilam dodatkowego GCSE teraz. a bez tej matury mnie nie przyjma na stomatologie, co ja mam zrobic? jestem zalamans wszystkie plany runely :(

Gość ja jestem teraz
a nie mozesz np poczekac roku z ta stomatologia skoro to cos co chcesz w zyciu naprawde robic - zrobic te dodatkowe kursy i zdac biologie i chemie na maturze? lepoiej miec rok w plecy - co przeciez nic nie oznacza bo najwazniejsze jest ze pojdziesz na to co cie interesuje

Gość ale pieprzysz
idz do innej szkoly i zdaj sama mature a skoro uważasz że się nie da to nie idź na stomatologię, bo to jest raczej kierunek dla inteligentnych ludzi

Gość ale pieprzysz
troche sie znam co prawda tylko z perspektywy teacher assistant i tylko po 1,5 roku pobytu, i to zaledwie w maleńskim miasteczky, ale zawsze to torszkę . I sam fakt że nie wzięłaś GSCE a chemii weidząc że będzie wymagane jest dla mnie śmieszny a teraz żalisz się czy chwalisz że zawaliłaś rok? to tylko rok Ale rozumiem że już podjęłas dalszą naukę, bo to listopad za pasem czy tylko użalasz się nad własną glupotą

Gość Tiaaaaa...........
A co mowia lekarze?