cukrowa wata 0 Napisano Listopad 14, 2008 wszystko mi sie zawalilo, nie wiem znowu co mam robic w zyciu :( odechcialo mi sie zyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zapewniam cie Napisano Listopad 14, 2008 ze nie jestes sama, ja tez nie wiem co mam w zyciu robic ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cukrowa wata 0 Napisano Listopad 14, 2008 ale ja wiem co chce robic tylko teraz sie okazalo ze to niemozliwe :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zapewniam cie Napisano Listopad 14, 2008 nie ma rzeczy niemozliwych.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cukrowa wata 0 Napisano Listopad 14, 2008 w tym przypadku juz nic nie da sie zrobic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Totalna paranoja normalnie Napisano Listopad 14, 2008 a co sie stalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cukrowa wata 0 Napisano Listopad 14, 2008 jest tu ktos jeszcze kto moglby ze mna o tym porozmawiac bo nie wiem czy sens pisac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szannya 0 Napisano Listopad 14, 2008 od godziny Cie ludzie pytaja CO SIE STALO a ty nic - lubisz skupiac na sobie uwage innych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cukrowa wata 0 Napisano Listopad 14, 2008 no bo mi sie net wylacza i dlatego;/ jestem w 11 roku w high sql. robie GSCE wlasnie. niedlugo ide do sixhforma. marzylam zeby zostac stomatologiem ale wlasnie sie dowiedzialam ze nie moge isc do sixhformu robic matury z biologii i chemii bo nie robilam dodatkowego GCSE teraz. a bez tej matury mnie nie przyjma na stomatologie, co ja mam zrobic? jestem zalamans wszystkie plany runely :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cukrowa wata 0 Napisano Listopad 14, 2008 no i nikogo nie ma:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cukrowa wata 0 Napisano Listopad 14, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja jestem teraz Napisano Listopad 14, 2008 a nie mozesz np poczekac roku z ta stomatologia skoro to cos co chcesz w zyciu naprawde robic - zrobic te dodatkowe kursy i zdac biologie i chemie na maturze? lepoiej miec rok w plecy - co przeciez nic nie oznacza bo najwazniejsze jest ze pojdziesz na to co cie interesuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cukrowa wata 0 Napisano Listopad 14, 2008 ale wlasnie nie moge tego zdac juz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale pieprzysz Napisano Listopad 14, 2008 idz do innej szkoly i zdaj sama mature a skoro uważasz że się nie da to nie idź na stomatologię, bo to jest raczej kierunek dla inteligentnych ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cukrowa wata 0 Napisano Listopad 14, 2008 jestes nienormalna i glupia nie znsz sie na edukacji w uk wiec sama nie pieprz i sie nie odzywaj;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale pieprzysz Napisano Listopad 14, 2008 troche sie znam co prawda tylko z perspektywy teacher assistant i tylko po 1,5 roku pobytu, i to zaledwie w maleńskim miasteczky, ale zawsze to torszkę . I sam fakt że nie wzięłaś GSCE a chemii weidząc że będzie wymagane jest dla mnie śmieszny a teraz żalisz się czy chwalisz że zawaliłaś rok? to tylko rok Ale rozumiem że już podjęłas dalszą naukę, bo to listopad za pasem czy tylko użalasz się nad własną glupotą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tiaaaaa........... Napisano Listopad 21, 2008 A co mowia lekarze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach