szmul 220 Napisano 4 godziny temu huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 220 Napisano 4 godziny temu smacznego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1725 Napisano 4 godziny temu Ja mam banana i jogurt typu irlandzkiego skyr truskawka Połowałam dziś na truskawki, ale nigdzie nie sprzedawali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 220 Napisano 4 godziny temu truskawki powinny niedlugo byc do kefiru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 220 Napisano 4 godziny temu (edytowany) troche mialam problem bo mi sie usnelo za dlugo a nie chcialam przespac pol dnia w ogole ale bylam zmeczona i sraka omdlalam na lozku bo mie meczy cos i spie Edytowano 4 godziny temu przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 50 Napisano 4 godziny temu Wszędzie sprzedają, a lysa nie znalazła Może jedź do miasta i poszukaj? Dobrze, że mam uczulenie na te czerwone owoce szätana. Czekam na bup z pl, a nie jakieś gufno z Włoch bez smaku za 30 zł, którym się murb podniecała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 252 Napisano 4 godziny temu Jakie importowane jak to wszystko jest krajowe z upraw tunelowych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 19 Napisano 4 godziny temu Żeby mi się chciało jak mi się nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 19 Napisano 4 godziny temu Jesteście wampirami energii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 19 Napisano 4 godziny temu Naprawdę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 50 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Get Оut napisał: Jakie importowane jak to wszystko jest krajowe z upraw tunelowych. Ty jesteś z uprawy tunelowej, jprdl jaki dèbil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasty z kafeterii 20 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Toya napisał: Wszędzie sprzedają, a lysa nie znalazła Może jedź do miasta i poszukaj? Dobrze, że mam uczulenie na te czerwone owoce szätana. Czekam na bup z pl, a nie jakieś gufno z Włoch bez smaku za 30 zł, którym się murb podniecała. ZAZDROŚCISZ BIEDAKU POLAKU CEBULAKU, BO CIĘ NIE STAĆ, AHAHAHAHA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 252 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Toya napisał: Ty jesteś z uprawy tunelowej, jprdl jaki dèbil Innych jeszcze nie ma o tej porze i cena jaką podałeś to właśnie krajowe z tunelu 30-40 zł za kg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 50 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, pasty z kafeterii napisał: ZAZDROŚCISZ BIEDAKU POLAKU CEBULAKU, BO CIĘ NIE STAĆ, AHAHAHAHA Ty tępy jesteś, czy udajesz? Wchodzę do sklepu i biorę do chcę, ale nie będę płacił 30 zł za coś, co mi nie smakuje. Zrozumiałeś, czy powtórzyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasty z kafeterii 20 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Toya napisał: Ty tępy jesteś, czy udajesz? Wchodzę do sklepu i biorę do chcę, ale nie będę płacił 30 zł za coś, co mi nie smakuje. Zrozumiałeś, czy powtórzyć? HAHA, ALE SIĘ ODPALIŁ, NA PEWNO "BIERZESZ CO CHCESZ" BĘDĄC NA KURONIÓWCE CZY TAM INNYM ZASIŁKU XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 50 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Get Оut napisał: Innych jeszcze nie ma o tej porze i cena jaką podałeś to właśnie krajowe z tunelu 30-40 zł za kg. Krajowe z Włoch? Jprdl. Ja wiem, że tobie się wydaje, że coś wiesz i jesteś najmądrzejszy na świecie, ale skąd ty możesz wiedzieć, jak ty z nory nie wychodzisz. Idź kur.. imbecylu do aldi (o ile masz na swoje wiosce), weź bób do ręki i tam jest naklejona karteczka z informacją skąd pochodzi, a jak nie umiesz czytać, to popros kogoś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 50 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, pasty z kafeterii napisał: HAHA, ALE SIĘ ODPALIŁ, NA PEWNO "BIERZESZ CO CHCESZ" BĘDĄC NA KURONIÓWCE CZY TAM INNYM ZASIŁKU XD I kupiłem sobie gierki za 450 zł? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasty z kafeterii 20 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Toya napisał: I kupiłem sobie gierki za 450 zł? MASZ MENTAL LEŻAKA PEWNIE ALBO BLIK OD ELKI ZNOWU WLECIAŁ 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 252 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Toya napisał: Krajowe z Włoch? Jprdl. Ja wiem, że tobie się wydaje, że coś wiesz i jesteś najmądrzejszy na świecie, ale skąd ty możesz wiedzieć, jak ty z nory nie wychodzisz. Idź kur.. imbecylu do aldi (o ile masz na swoje wiosce), weź bób do ręki i tam jest naklejona karteczka z informacją skąd pochodzi, a jak nie umiesz czytać, to popros kogoś. Nawet jeżeli z importu i w dyskoncie, to cena jakieś 15 zł więc coś ci się pomerdało od tego alkoholu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2019 Napisano 3 godziny temu 48 minut temu, szmul napisał: truskawki powinny niedlugo byc do kefiru Tylko z krzaczka najlepsze a kefir niedobry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 252 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Toya napisał: weź bób do ręki i tam jest naklejona karteczka z informacją skąd pochodzi, a jak nie umiesz czytać, to popros kogoś. A co ma bób do truskawek skoro o czym innym pisze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 252 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Tylko z krzaczka najlepsze a kefir niedobry. Ogórki też gruntowe najlepsze chociaż biorę szklarniowe na mizeria, bo jeszcze z gruntu nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 50 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Get Оut napisał: Nawet jeżeli z importu i w dyskoncie, to cena jakieś 15 zł więc coś ci się pomerdało od tego alkoholu. Czyli już nie krajowe tunelowe? młody bób ściągany z Włoch za 15 zł w sklepie a jak ci zdjęcie wstawię, to co wtedy powiesz? Kur jaka pompa z dzbana przecież ty masz z 60 iq Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 50 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Get Оut napisał: A co ma bób do truskawek skoro o czym innym pisze. 21 minut temu, Get Оut napisał: Jakie importowane jak to wszystko jest krajowe z upraw tunelowych. Czy ty kur naprawdę jesteś taki tępy i nie wiesz co piszesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 50 Napisano 3 godziny temu Hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2019 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Get Оut napisał: Ogórki też gruntowe najlepsze chociaż biorę szklarniowe na mizeria, bo jeszcze z gruntu nie ma. Ogórki każde lubię i zawsze i wszędzie i mogę samego ogórka jeść lubie jego zapach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2019 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 23 minuty temu, BożeJajo napisał: Żeby mi się chciało jak mi się nie chce Zjeść truskawki Edytowano 3 godziny temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 50 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, pasty z kafeterii napisał: MASZ MENTAL LEŻAKA PEWNIE ALBO BLIK OD ELKI ZNOWU WLECIAŁ Leżak sprzedaje, żeby mieć na życie, a ja leżę hüem do góry i kupuje sobie co chcem. Jutro zamawiam buty pumy BMW cat 3.0. Wstawić do zdjęcie jak przyjdą? Całkiem spory mam ten zasiłek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 252 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Toya napisał: Czy ty kur naprawdę jesteś taki tępy i nie wiesz co piszesz? W domyśle o truskawki chodziło , a ty o bobie majaczysz i sprawdź lepiej czy masz pompę sprawną, bo znowu się zlejesz w ubranie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zabij się 12 Napisano 3 godziny temu sysio wyczuł słabość u pedała i atakuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach