Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pinezzzzzzzzzzka

i co tu począć...

Polecane posty

Gość pinezzzzzzzzzzka

Facet, który od bardzo długiego czasu mi się podobał, zwrócił właśnie na mnie uwagę :) Moje marzenia mogłyby się spełnić, tylko że.... no właśnie jestem teraz z innym facetem. Jest kochany, zależy mu na mnie i wiem, że rozstanie złamałoby mu serce :( Trudna sytuacja i ciężko będzie mi ją rozwiazać :O Może coś podpowiecie. Może mieliście podobną sytuację

z romantycznego punktu widzenia należałoby się kierować sercem,ale życie to nie piepszona bajka więc lepiej pilnować co się ma

nie daj sie poniesc starym glodom. Nie warto dla tego psuc dobrego zwiazku... Moze przez chwile bedzie odlotowo, ale za szybko przyjdzie codziennosc, a potem...- poczucie zdrady, na ktora On nie zasluzyl... Daj umrzec starym emocjom- po co odgrzebywac trupy...?

Gość pinezzzzzzzzzzka
Tylko ja jestem rozdarta teraz :O chciałabym być z tamtym "nowym", ale jednocześnie nie chciałabym skrzywdzić tego, z którym jestem teraz. Jesteśmy krótko ze sobą, ale jednak to związek

powinnaś umawiać się z obydwoma jednocześnie....i regularnie zakładać topiki na kafe, takie klasyczne wiesz typu: \"kocham dwóch....\" , \"z jednym mam lechtaczkowe a z drugim waginalne....\" obaj mnie rzucili\" , \"jestem w ciązy nie wiem z kim\" dziewczyno ja Ci wróże sławę na forumie!

Gość pinezzzzzzzzzzka
dziękuje za optymistyczne wróżby ale nie skorzystam i nie mam zamiaru sie spotykać z dwoma facetami :O

Jeśli sie zakochałaś to idź za głosem serca! Nie warto się kisić w nudnym związku. Nie musisz mieć wyrzutów sumienia że rzucisz obecnego chłopaka bo przecież nic sobie nie przyrzekaliście. To normalne że ludzie się rozstają i tworzą nowe pary.

racja! bez sensu! a ja Ciebie nie doceniłem za co przepraszam!...umawiaj się na raz z czterema w tym żeby przynajmniej jeden był czarny!