Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moniania

klub kobiet niepracujacych a mieszkajacych za granica

Polecane posty

Gość Moniania

klub kobiet niepracujacych a mieszkajacych za granica Mieszkam w Irlandii i sie nudze za 6 miesiecy urodze dziecko ,moze sa tutaj kobiety chcace popisac.

Gość liposuction
hej, ja mam synka, prawie 8 miesiecznego, mieszkam south-east, wiekszosc czasu spedzam w domku z dzieckiem

Gość misia 2377
cos nie wyszedl ten topik moze jest ich za duzo o podobnej tematyce ja mieszkam w Angli mam 10 letniego syna czy sie nudze to pojecie wzgledne czas tu plynie inaczej niz w Polsce czsami caly dzien sobie mysle by zadzwonic do rodzicow i tak sie pokrece i juz wieczor plus zmiana czasu i najczesciej jest zbyt pozno by zawracac im glowe telefonem.oczekiwanie na dziecko to wspanialy okres w zyciu kobiety ja niedawno poronilam ale tu lekarze nie przejmuja sie pierwszym trymestrem ciazy wiec gdy jest cos nie tak nie ma szansy na pomoc i tak bylo u mnie.pogodzilam sie z tym ....nie wiem co doradzic ci na nude ??????jestes MATKA tego topiku wiec moze czasami tu zajzysz......pozdrawiam

Gość olala444444444444444
ja pierdole-zaloz topik klub kobiet niepracujacych a mieszkajacych w polsce-zglosza sie miliony.TO BYLBY TOPIK STULECIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hihih.

Gość moniakkk
TO bylby HIT:) :) :) JA tez nie pracuje,a mieszkam we Francji.

Gość .high street.
Zapisuje sie do klubu. UK 38 lat 3 dzieci.

Gość moniakkk
JA 36 lat 4 dzieci

Gość liposuction
a ja 32 ,1dziecko

Gość Ygg
39 lat 4 dzieci :)

Gość Moniakkk
Cos nas malo?

Gość przy okazji
23 lata,1 dziecko:)

Gość gosieńkaaa
ja nie pracuje, mieszkam w Szkocji i mam 3 letniego synka, wlasciwie niby troche pracuje, bo sprzatam domy kilku znajomych szkotek

Gość liposuction
no i co dalej dziewczyny.....gosienko, czy Szkoci sa naprawde skapi :) ? ygg i moniakkk macie po 4 dzieci, o rany jak wy dajecie rade ???? w jakim wieku malenstawa ?

Gość Ygg
Moje 'malenstwa'maja 17. 15. 10 i 9 lat :D ja nie pracuje . Mieszkamy pod Londynem.

Gość liposuction
ygg, u ciebie to juz mlodziez, ja tez pod Londynem, south-east a ty ? fajnie miec duza rodzinke, ja dosc pozno urodzilam, bo w wieku 32 lat, nie myslalam ze dziecko moze sprawiac az tyle radosci!!! a ty masz tej radosci razy 4 :)

Gość misia 2377
JA mam 32 lata i 1 dziecko mieszkam w Preston jestem w trakcie szukania pracy no ale w dobie kryzysu gospodarczego kto wie czy cos znajde

Gość liposuction
misia 2377, powodzenia z tym szukaniem pracy....mysle ze bedzie ci potrzebne, ja mam zamiar isc do pracy na jeden dzien na razie, ceny zlobkow przerazaja, a i o miejsca nie jest latwo. Ponoc panstwo zwraca jakas czesc za opieke nad dzieckiem, wiecie cos moze o tym ?

Gość Ygg
Oj to my z drugiej strony....przy polnocnej M25. Fajnie jest miec duza rodzinke ;)choc czasem to mozna sie psychicznie wykonczyc. ciezko jest wychorywac 4 dzieci kiedy kazde ma inny charakter. ale daje rade. Starsi (syn i corka)juz samodzielni-jakos obylo sie bez wiekszych problemow . jak to bedzie z mlodszymi czas pokaze....

Gość oxfordsgire mamusia
hej dziewczyny. Ja rózniez sie dopisuje... Co prawda jeszcze pracuje ale niedlugo ide juz na macierzynski i przez dluuuzszy czas bede siedziec w domku

Gość Moniakkk
Hej dziewczyny cos roszylo.Moje szkraby to:18,15 ,5,3 .Wszyscy caly dzien spedzaja w szkole.ja zazwyczaj mam "plan dzialania" wiec nie jest tak zle.Sa dni kiedy jestem padnieta,ale zaraz jest stabilizacja.Tez chcialabym pracowac ,ale tak jak wszedzie jest ciezko cokolwiek znalezc.Pozdrawiam. :} : )

Gość oxfordsgire mamusia
Sa tu jeszcze jakies dziewczyny ktore niedlugo urodza?

Gość Moniakkk
Jezeli potrzebojesz porady napewno ktoras z nas ci jej udzieli.nie martw sie wszystko bedzie OK

Gość oxfordsgire mamusia
Chcialam poznac jakies dziewczyny ktore tez beda niedlugo przechodzic przez to co ja :) juz nie moge sie doczekac tych moich malych stópek, rączek. A Ty az 4 razy to przezywalas:) Jako mamusia czwórki dzieciaczków powiedziałabyś mi taka rzecz bo wszedzie pisza co inego- Czy naprawde warto sie tak cackać z dzieckiem przy kąpieli? tzn, oliwki nie oliwki, spcjalne plyny do kapieli, zasypki, sudokrem itp itd... a czy nie wystarczyloby zwykle mydelko cos ala bambino. oczywiscie caly arsenal mam juz kupiony ale tak z ciekosci pytam

Gość Moniakkk
To cale cackanie to tylko w TV.Przedewszystkim wystarczy zel do kapieli np;NIVEA ,lekki balsam po i od czasu do czasu krem przeciw odpazeniowy.Jak nawalisz tego duzo to skora nie ma jak oddychac.Ja nigdy nie stosowalam zasypek,pudru.

Gość goya 007
oxfordsgire mamusia mi lekarz powiedzial ze nie mozna przesadzac z takimi specyfikami, typu plynki do kapieli, mazidelka rozne bo to moze dziecko uczulac, jak dla mnie najlepsze mydelko, oliwka bambino, a jesli dziecko sie odparzy, obszczypie -sudocrem jest niezawodny

Gość liposuction
Dzien dobry :) Sudocrem - nie tylko na dupcie dzidzusia, jest rewelacyjny na nasza buzke jesli musimy potraktowac jakas kroste( pryszcza) !

Gość Moniakkk
Zgadzam si w zupelnosci a jeszcze zostal wybor pieluszek bo nie wszystkie dzieci toleruja te naj. Np; moj najstrszy syn mial zwykle tetrowki bo kt o 1ç lat temu widzial pampersy ,tylko od wielkiego swieta.Sredni syn krotk byl w piluszce i tylko orginale PAMPERSA od innch mial uczulenie.Mlodszy tylko Hagisy a corka zadych orginalych.pozdrawiam :))

Gość liposuction
Dziewczyny, Pampers rozklada sie 100 lat, dlatego ja wybralam ECO pieluszki na bazie kukurydzy ( nature babycare).

Gość oxfordsgire mamusia
liposuction a co to za ECO pieluszki?