Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sekoka

ona i on i co dalej

Polecane posty

Gość sekoka

krotko: jestesmy razem prawie trzy lata, dziecko siedem miesiecy, moze nie planowane teraz ale kochane, upragnione, wczoraj powiedzialam, ze marzylam przez ciala ciaze i po urodzeniu malej o pierscionku zareczynowym jako symbolu, pieczeci tej milosci... nie chodzi o klejnocik, rownie dobrze to mogla byc zawleczka z puszki po piwie... chodzilo o zadeklarowanie uczuc, nie o slub, na to akurat nie mam ''parcia'' jego reakcja byla taka: wysmial mnie, a jak mi sie nie podoba moge wypierdalac, byl pijany, przeprosil a ja... a ja nie wiem czy dalej chce z tym czlowiekiem wychowywac dziecko, nie licze tez, ze kafeteria rozwiaze moj problem, to akurat musze sama zrobic, licze tylko na wasze bezstronne opinie

ie liczyłabym na to , że bedzie Ci oparciem skoro tak Cie potraktowwał ;O widocznie nie traktuje Was poważnie :O rzuć go w cholere

Gość sekoka
rzucic, odejsc to znaczy tez przekreslic mnostwo tych dobrych rzeczy, ktore byly z nami

oj dziewczyno biedna jesteś, a jedyne co mi się bardziej rzuca w oczy to to, że alkohol chyba jest wiekszym problemem u Was...i nawet nie chodzi o to, ze pisałas, ze był pijany, ale o tą zawleczkę od piwa

Gość sekoka
Lucky, no nie zupelnie, bo ja akurat nie jestem z tych trunkowych, rownie dobrze to moglby byc pierscionek z odpustu czy tombaku

Gość sekoka
czy w uczuciach jest miejsce na taka wulgarnosc? odejscie w sensie materialnym nie stanowi problemu, mam mieszkanie, wrocilabym do pracy, setki kobiet ma tak jak ja, setki gorzej ode mnie i daja rade, ja nie z tych co zalamuja rece i lamentuja nic nie robiac bo czekaja az problem sam sie rozwiaze...

Gość sekoka
kiedys myslalam, ze proces obojetnienia jest zlozony, ze nie mozliwe by z dnia na dzien zamordowac milosc

Rozwaliło mnie to, co napisał Lucky_Strike :D Czy przekreślać? Przecież to widać, że nie chcesz nic przekreślać i piszesz tu, żeby się wyżalić tylko... rób, co uważasz. Wiadomo, że skoro raz tak powiedział po pijaku to nie jest powód. A dlaczego na trzeźwo z nim o zaręczynach nie porozmawiałaś? Czy zbyt rzadko się zdarza, żeby był na trzeźwo :P

Gość sekoka
wyszlam...rozmawialismy i po prostu powiedzialam mu o tym czego mi brakuje w zwiazku, a tu takie kwiatki...

Gość sekoka
tak wyszlo, nie zaplanowalam tej rozmowy, od slowa do slowa, do tej pory nie zdarzyło sie nigdy, ze odezwał sie do mnie wulgarnie, tylko, ze nigdy nie znaczy zawsze

To się zapytaj jak widzi dalej wasz związek (jak będzie trzeźwy), bo może on wcale go nie widzi i nie zamierza się z Tobą wiązać żadnymi zobowiązaniami (jak by dziecko nie było większym zobowiązaniem niż małżeństwo :o).

Gość sekoka
nie wiem sama, moze po prostu zapragnelam czegos innego niz tylko slowa, skoro ''jestem kobieta jego zycia'' ''jestem wszystkim'' etc. etc nie jestem tez dzieckiem, ja ma 33 lata on 38

Gość sekoka
jak widzi nasz zwiazek? cytuję: my Kochanie bedziemy razem, bedziemy rodzina, etc.. tylko ja w tym momencie nie mam juz tej pewnosci i szczerze to nie wiem na chwile obecna czy ja odzyskam, mam wykopany grunt spod nog

Gość nie przyszedlem nawracac
mysle, ze dobrze robisz nie dzialając pochopnie, pospiech jest wskazany tylko przy łapaniu pcheł

Gość sekoka
czytam Wasze opinie... a teraz ide polozyc dziecko spac.

Gość i nie wiem
co ci napisac

Gość sekoka
zajrze tu jutro a teraz dobranoc wsystkim