Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

R_C

Jak rozumeicie pojecie dziewica

Polecane posty

A wiec tak ostnio naszly mnie pewne mysli dotyczace dziewictwa. Otoz niby uwazam sie za dziewice bo nigdy nie kochalam sie z zadnym facetem, natomiast jednak uprawialam petting z 3 facetami. Tzn. paluszki w srodku, i inne zabawy ktore podchodzily pod gre wstepna. Na pelny seks sie nigdy nie zdecydowalam bo nie czulam sie gotowa, nie to ze uwazam dziewictwo za jakis tam skarb i czekam na tego jedynego, poprostu nie czulam sie na to gotowa. No i wlasnie w tej chwili sie zastanaawiam nad pojeciem dziewictwa, bo chyba nie chodzi o jakis tam kawalek blony. A co wy o tym sadzicie ?

Gość lol69
dziewica to dziewczyna ktora nigdy nie miala stosunku seksualnego. To ze nie masz blony bo uprawialas peeting nie oznacza ze nie jestes dziewica.

Gość męski męs
dla mnie dziewica, to kobieta/dziewczyna, która nie miała jeszcze PENISA w pochwie! to dziewczyna, któej się należy przy pierwszej okazji wsadzić szybko i głęboko, żeby z bólu trochę głosu dała. Ja już w swoim życiu dwie dziewice zaliczyłem : 17 i 18. i z obydwiema się nie bawiłem. Najpierw całowanie, potem pieszcozty ogólne, a jak wsadzać już to tak mocno, zeby im sprawić jak najwięcej bólu! to się każdej dziewicy należy na pierwszym razie jak świni koryto! Oby krzyczała!I to głosno z bólu!!!

Gość hhhhhhhhhmmmmmmmmmm
Nietknięta......

Gość lol69
meski mes ty pieprzony sadysto!!

Gość kafeterianka siedmiu bolesci
świnia z ciebie.

Gość kisia91
ja się uważam za dziewicę chociaż anala już nie raz próbowałam ;) dziewicą pozostanę aż do ślubu

a ja nie wiem kiedy strace dziewictwo.. Jak cos to tylko z tym z którym bede tak na powaznie... opeikunczym, DELIKATNYM, czułym...

Gość męski męs
czemu świnia? przeciez z obiema zanim zaczęliśmy od razu rozmawiałem i uprzedzięłm (bo one takie zielone!) to będzie bolało, bo to pierwszy raz. a tej siedemnastce, po stosunku, jak już mógł mi stanąć znowu, to móię, że teraz przerobimy odbyt, bo już dziś zaznałąś bólu, więc jak ma boleć, to tylko raz i już dziś bedziesz miaął to z głowy. No i sprowadziłęm ją na czworaka i dzięki kremowi Nivea, udało mi się wsadzić. potem jeszcze trochę poprawiłem jak ją położyłem na brzuch i mogłem dotykać pierci. W obu przypadkach jęcoznko było! Ale co ultimatum postawione - albo jesteśmy razem, albo nie. A przeciez seks uprawiają wszyscy dorośli, więc jeśli chcesz być dorosła, to warto jeden dzień pocierpieć z bólu i mieś to już za sobą "gotowe" do następnych razy

męski męs bo delikatnym trzeba być!!

Gość męski męs
po co delikatnym? Jak widze taką seidemnastkę i ona mi jeszcze oświadcza, że jest dziewicą, to mnie aż korci, bo oa jeszcze nie wie co to ból obcego penisa w jej ciale. W jej intymnym środku. A jak pomrukuje z bólu, to i dobrze, bo wtedy słuchać, ze dziewczyna coś z tego ma! Zreszta co du dużo gadać! dziewczynei nalezy się ból na pierwszym razie i już, żeby wiedziała kto jest ważniejszy!!! Jeszcze mi się nie trafiła taka co by krwawiłą na pierwsyz raz, ale chętnie jakąś znajdę. Jak mi zakrwawi, to zrobie wszystko by usłuszeć, jak wydaje jęk bólu jak jej wsadzam i to zapewnienie "już wystarczy". Raz mi już tak jedna powiedziała. to ja ją wtedy jeszcze bardziej "ten-tego"!

3- napisalam niby sie uwazam ;d ale wlasnie mam watpliwosci ;D meski mes - no straszny sadysta z ciebie ;o

nie chodzilo mi o wyjasnienei z encyklopedi zreszta wikipedia nei jest pewnym zrodlem bo kazdy moze sobei wpisac co chce chodzilo mi o to jak rozumeicie to pojecie, bo np. dla neiktorych laska ktora uprawiala petting juz nei jest dziewica i ktos moze ja nazwac puszcalska itp

Gość jarek opole
EEEEjjjjjjjj! co wy tu pieprzycie o jakimś dmuchaniu dziwicy. Niby jak? Mój kuzyn opowiadał mi,ze miał kiedys laske-dziewice. I ona czekała do ślubu z tym, ale miała swoje grzeszki. Ona go masturbowała, ale w druga stronę to mogło byc tylko tak,że ona na niego kupe robi. Bo wtedy dochodziła tylko jako dziewica. On mi się z tego zwierzył. On sie zgadzał na to,żeby on mu to robiła do ust. I to sie nazywa scat. Wejdzcie se tu na forum "Scat-za i przeciw" na erotycznym ....tam to dopiero agenci o tym piszą

Teoretycznie dziewica to dziwczyna która nie odbywała stosunku, dziweictwo jest kojarzone z niewinnością. Aosoba która uprawiła petting, oral i tego typu sprawy wcale taka niewinna juz nie jest ;)

Gość koko65
do meski mes......to po tobie te dwie mlode kobiety pozniej wypisuja bzdury o facetach i zostaja les......lubisz te dziewice bo porownania nie maja,mysla ze tak wszyscy faceci robia.....ty buraku i nieudaczniku!!!

Coraz głupsze jest to forum. Dziwicą nie może być ta, która dawała dupy i robiła loda na lewo i prawo, a tylko do cipkie sobie nie dała włożyć. To pojęcie jest zarezerwowane dla czystości, a nie dla cichodajek. Jasne, że czasy się zmieniają, ale we wszystkim powinien być umiar. Potem ludzie się pobierają i idzie młode małżeństwo przez park, a za nim głupawe uśmieszki połowy osiedla, które zrobiło już z panną młodą wszystko, tylko jej do cipki nie wkładało. Ależ mi to dziewica... Chyba Orleańska.

Do męski męs : Kretyn z ciebie taka prawda. Kobieta ma w zyciu zawsze najgorzej wiec nalezy jej sie odrobina delikatnosci w tej sprawie. I nie mow mi ze to chłop rządzi w seksie. !!! Wnerwia mnie takie gadanie. W seksie MOZE tylko rzadzicie ale jak wam brakuje kobiety w domu to juz tak nie rządzicie . Zwłaszcza w małzenstwie. Dziękuje.

Gość Ania_______94
Ja jestem dziewica bo probowalam tylko analnie i tylko to

Gość lol69
powtorze moja wypowiedz: dziewica jest dziewczyna ktora nie miala stosunku plciowego! oral sie nie liczy! ale anal.. moim zdaniem po tym nie jest sie juz dziewica boo stosunek byl.