Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koniecccc

dziś jest moje pieklo

Polecane posty

Gość koniecccc

Gość koniecccc
bylo pieknie przez 2 i pol roku i nagle dzisiaj mnie olala :(

Gość koniecccc
tak ja kochalem i kocham a ona sie nie odzywa i to zakonczyla. Nie umiem sobie poradzic :(

Gość gfhfhfhfh
badz twardy, wszystko bedzie dobrze.poznasz młodszą i piękniejsza.

Gość koniecccc
ona jest mloda :( ona jest najpiekniejsza:( mimo tego co mi powiedziala i jak mnie zranila ja ciagle chce tylko ja :(

Gość koniecccc
ile potrzeba czasu zeby zapomniec tą jedyna ktora ciagle siedzie w mojej glowie :(

Gość kasjaihsdoaih
aż stanie ci na widok kolejenj laski :D

Gość koniecccc
mielismy tyle planow a ona to olala. Wogole jej nie jest smutno, nie wie co zrobila , czy byla przygotowana

Gość koniecccc
wydaje mi sie ze tylko jedna osoba jest w stanie mnie pocieszyc , ale nie chce miec ze mna kontaktu :(

Gość koniecccc
zachowuje sie jak baba :( zale sie na necie :( patrze w zdjecie :( placze. To byla naprawde ta jedyna :((((((((((

Gość koniecccc
ale nie potrafie sobie wyobrazic jak mogla mi to zrobic, bylo wszystko dobrze niemoglismy sie soba nacieszyc. Traktuje mnie jak wroga. Czy mnie nie nawidzi czy robi to ze strachu :(

Gość ximaniaka
no ja tez mam wlasnie pieklo od 2 godzin sie kloce z chlopakiem i zerwalam i nie chce mi sie zyc

Gość ximaniaka
a mieszkamy razem i musze zorganizowac transport rzeczy. A tyle ich mam, ze szok. Nie wiem jak sie za to zabrac. A moj dom jest strasznie daleko.

ach, gdyby tak mnie ktoś kochał :) Trzymaj się, może ona zmieni zdanie, kobiety czasem tak mają ;)

Gość ximaniaka
a moj mnie kocha, tak przynajmniej mowi, choc udowodnil, ze kocha bardziej siebie.

Gość ximaniaka
Ja tez mam staz 2,5 roku, ale pieknie to bylo na samym poczatku jak sie poznalismy. Pozniej same klopoty, wieksze lub mniejsze.

Gość koniecccc
xi a moze sie pogodzicie ? Jesli mu ciezko. Ja nie daje rady nie znam powodow leci w kolki jak to sie mowi. Tez mielismy zamieszkac po nowym roku. Marta , zrani powie ze nie chce Cie widziec i zmieni zdanie ?

Gość ximaniaka
a ja glupia z nim zamieszkalam, taka zawsze bylam ostrozna z facetami a jemu zaufalam i niepotrzebnie. Czuje sie tragicznie, bo miotaja mna sprzeczne uczucia od niecheci do czulosci, od zlsoci do milosci. Mam nadzieje, ze nie bede tego kroku zalowac.

Gość koniecccc
nagle olala wszystkie plany razem ze mna :( nie znam przyczyny , nie bylem winny, robilem dla niej wszystko,. Moze za duzo...

Gość ximaniaka
ja nie mam sily by sie pogodzic, od 1,5 roku klocimy sie o ziolo, ja tego nie akceptuje, ammy beznadziejne zycie tylko klotnie i praca, w lozku tez coraz gorzej, wlasciwie ja juz wogole nie mam ochoty na niego a on na mnie tez ma razdko.

jeżeli było Wam razem dobrze, to po roku, dwóch zacznie żałować.

Gość do konca
a zdradzala cie?

Gość do konca
moj zwiazek tez sie rozpadl po 2 i pol roku. Jestem z innym a kocham bylego.. a on ma inna;(

Gość koniecccc
xi mam nadzieje ze moja dziewczyna szybko tego pozaluje bo ile moge czekac. Tez mam mieszane uczucia ale ja kocham i pragne tylko jej ale jak sie juz nie odezwe mimo ze ja ciagle probuje to koniec :( Oszaleje. Rozwalil bym cos

spróbuj się uspokoić i pomyśleć rozsądnie, co jest w niej fajnego, a co Ci się w niej nie podobało.

Gość ximaniaka
koniec, zycze Ci tego, moze bylo miedzy wami cos co jej nie podobalo sie i bala sie powiedziec. Albo sama zrobila cos zlego i nie chce Cie ranic jeszcze bardziej wiec moze wybrala mniejsze zlo, nie wiem sama. Moj wie dokladnie bo ja jestem szczera i nawet sprawy lozkowe jak cos mi nie gra to omawiam szczegolowo.