Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wasabi

najlepszy podklad?

Polecane posty

Gość wasabi

kupilam wczoraj sobie podklad estee lauder: double wear stay-in-place makeup. uwazam ze jest najwspanialszy na swiecie, polecam goraco dla kobiet o duzych porach, pieknie je kamufluje i nie jest ciezki. Dzis mialam go caly dzien i nic nie splynal ani nie stral, cos wspanialego jeszcze nigdy nie mialam tak wspanialego makeupu. Zazwyczaj uzywalam clinique lub loreal ale nie ma porownania. jakich podkladow wy uzywacie, ktore sa godne polecenia.

Gość ana_katia
podkład revlon colorstay do skóry tłustej i mieszanej... najlepszy jaki miałam, ciekawa jestem jak ten co ty masz... dopiero mi dzis przyszedł nowy wiec nie kupię od razu nastepnego.. chetnie bym wypróbowała jakąś próbkę.. może się skusze na wizytę w sephorze.. :P

Gość ochach
kosmetyki KRYOLAN cały zestaw jest niezastąpiony gdyż polecany dla osób które muszą zamaskowac coś tzn pory, naczynka pęknięte, plamki po pryszczach itp, a po drugie to makijaż który utrzymuje się do 12 godzin i nie trzeba latach do toalety i go poprawiać nakladając kolejna warstwę pudru, polecam przedewszystkim dlatego iż cera wygląda świerzo i naturalnie a o to nam chodzi.

Ile kosztuje ten Estee Lauder bo jestem w trakcie poszukiwania podkładu.

Gość vichy dermablend

Gość Habibti
jak dla mnie tez vichy jak wyzej :D