Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakie są ryby

JAKIE SĄ RYBY?

Polecane posty

Gość jakie są ryby

Gość są sme filety

Gość jakie są ryby
znak zodiaku :D

Gość ryba......
Ja jestem rybą tzn. mam taki znak zodiaku i wiesz co ci powiem....ryby to chyba najgorszy znak zodiaku.Jestesmy wyniosli,nadrawliwi,uważamy się za pępków świata,dlatego ciężko nam znależć przyjaciól. Wiesz mnie się bardzo zle zyje pod tym znakiem,nie lubię siebie...chciałbym byc taka gruboskórną osobą,której wszystko zwisa,a niestety jestem wrazliwa na wszystko co jest ze mną związane,analizuję każde słowo wypowiedziane przez innych.Bardzo cięzko ni z tym zyć i chociaż z tym walczę.............z miernym skutkiem.

Gość bema
ryba, tez jestem ryba i jak czytam twoj tekst, to tak jakby slyszala siebie

Gość ryba......
Cześc Bema...a co też masz taki problem z soba>napisz cos o sobie moze poczuję się lepiej.

Gość Biznesmenell
NIeco zimne w łóżku i oślizgłe, ale można się przyzwyczaić. Karpie Królewskie dobrze ciągną ;)

Gość ryba......
tak myślisz bo niepoznałeś jej bardziej.My na zewnątrz potrafimy się maskować tzn.uważają nas za bardzo pewnych siebie,a tak nie jest.W rzeczywistości jesteśmy niepewne siebie i obawiające się odrzucenia przez środowisko. Mnie za bardzo nie chcą w towarzystwie bo ja nie lubię zakłamania a poza tym wydaje mi się że widzę więcej niż inni...głupie to bardzo ale mam zdolność odgadywania charakterów i bardzo szybko wiem kto jest szczer a kto tylko fałszywie się usmiecha.Do du**y z takimi zdolnościami.

Gość bema
do ryby, chcialabym tez byc mniej wrazliwa i nie obrazac sie ciagle. Negatywnie interpretuje wszelkie uwagi skierowane w moja strone, nawet w komplementach doszukuje sie nie wiadomo czego, a mam juz prawie dorosle dzieci

Gość ryba......
Biznesmenell..co do spraw łózkowych to nie masz racji...mnie mąż uważa za swietna kochankę...mam bardzo duzy temperament i to częst ja jestem inicjatorką łóżkowych igraszek.odam,że nie leże jak kłoda tylko.....

Gość ryba......
Bema ja to samo...wiesz ja mam 47 lat i tez dorosłe dzieci,ale ten mój charakterek daje mi popalić.uż mam siebie serdecznie dośc.czy Ciebie tez uważają za wyniosłą i mającą się za coś lepszego bo mnie tak.

Gość ryba......
Bema,a z tym obrażaniem to masz rację.Ja się obrażam non stop.Mój mąż to ma cięzki kawałek chleba ze mną,aż niekiedy się boję,że czasami już nie wytrzyma

Gość bema
ryba, wszystko co piszesz, zgadza sie, to tak jakbym miala blizniaczke, mieszkasz w stolicy? Ta wynioslosc, to tylko maska

Gość bema
Jestes ryba z lutego czy marcowa, ja z 25 lutego

Gość ryba......
Nie mieszkam w stolicy na Górnym Śląsku,a Ty tak?Szkoda,ze nie mieszkamy bliżej siebie,bo może nawzajem byśmy siebie zrozumiały.A ile masz lat?o ile moge spytać.Może się wymienimy gg?

Gość ryba......
ja z marca..7

Gość bema
Mam 44 lata, ale z gg nie mam doswiadczenia, musialabym zapytac dzieci. Moge ci dac maila bo.ciesielski@wp.pl

Gość ryba......
ok. napiszę do Ciebie to będziesz miała mojego. A skąd jestes?

Gość ryba......
Bemo,wysłałm do Ciebie wiadomośc.

Gość Biznesmenell
ryba...... Biznesmenell..co do spraw łózkowych to nie masz racji...mnie mąż uważa za swietna kochankę...mam bardzo duzy temperament i to częst ja jestem inicjatorką łóżkowych igraszek.odam,że nie leże jak kłoda tylko..... Może i jesteś świetną kochanką, ale niezbyt rozgarniętą. ja po serii stosunkłów lubię pokonwersować ;)

Gość ryba......
Ten wpis o sprawach łózkowych to jest podszyw.

Gość Biznesmenell
Dobra dobra. Każdy tak mówi, jak wpadnie :D Najlepiej zwalić na podszywa ;)

Gość R jak Ryba
Jaka jestem- nadwrażliwa, przyjacielska, szczera, dobroduszna, empatyczna, mądra, utalentowana muzycznie i plastycznie- zawodowo udało mi się połączyć pracę z pasją, nerwowa, wymagająca w stosunku do siebie, tolerancyjna aż za bardzo, wyrozumiała, naiwna, można mną manipulować- ale tylko taka osoba na której mi zależy... jak odkryję to to ma przechlapane, czasami jestem mściwa i przykra, ale tylko dla kogoś kto mnie krzywdzi, tak mu dopiekę że idzie w pięty, zawstydzę i pogrążę, krytyczna w stosunku do siebie, emocjonalna bardzo, odrealniona i zakręcona trochę :-/ łatwo nawiązująca kontakty, towarzyska, lubiana, kochająca, złosliwa czasami, chodzę swoimi drogami i nikt nie ma prawa narzucać mi swojej woli natomiast mi się to zdarza! Walczę z tym i jak kogos chce zmienic to zaraz sobie przypominam ze ja sama bym sobie tego nie zyczyla, wbrew pozorom slabiutka, ale nie okazuje tego przy innych, placze duzo ale prawie nikt o tym nie wie, otwarta na ludzi ale o sobie jak najmniej- tajemnicza, klocaca sie ze soba i niestereotypowa, ciezko mnie zaszfladkowac bo jestem tak pogmatwana ze nie jeden juz sie glowil do jakiego typu by mnie zaliczyc, nawet psycholog, emocjonalnie rozechwiana i niedorosla, marzycielka, pasjonatka i leniuch, pieszczoch duzy Ani to pozytywne tani negatywne, jestem popieprzona i chcialabym byc lepsza :)