Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakie są ryby

JAKIE SĄ RYBY?

Polecane posty

Gość R jak Ryba
Zapomnialam dodac - 12 marzec

Gość R jak Ryba
rozchwiana ;)

nie wiem czemu ale...chyba często im się w życiu nie układa, tzn. mają jakieś problemy po drodze

Gość ryba......
R jak ryba..bardzo dużo cech ,które wymieniłas tez mam.Zreszta jak poczytałas moje wpisy powyzej to juz wiesz. Z ta szczrością to tez prawda,manipulowac soba tez często daję.Wogóle jestem takim typem człowieka,że gdy ktoś jest w potrzebie to idę w dym,żeby mu pomóc.Niestety jakos nigdy nie doswaidczyłam tego samego,bo wszyscy mnie maja za alfe i omege a ja taka nie jestem z tym płczem to tez się zgadza.tylko za nic nie chciałabym by mnie ktos przy tym widział więc płacze w ukryciu.Co do zdolnosci to jakis specjalnych nie posiadam chociaz inni mówia ,ze wszystko potrafię.po prostu jestem ciekawa swiata i wszystkim sie interesuje.Tez jestem pogmatwana i rozchwiana emocjonalnie.Jestem strasznym leniem,ale tylko do robienia porzadków w domu-nienawidze tego,uwazam,że jest to robota głupiego,ale za to w pracy jestem baardzo pracowita.Jestem strasznie ambitna i honorowa i to tez uważam za minus.

Gość ryba......
jestem cholernie uczuciowa,jak kocham to cała soba jestem wierna i oddana,jasne ze jestem marzycielem i to jakim!często bujam w obłokach i bardzo to lubię

Gość R jak Ryba
ze spokojne to sie nie zgodze, znam troche ryb i spokoj to im nie jest dany, jak same nie maja problemow to przejmuja sie innych problemami i wew. czesto sa rozechwiane, targaja nimi emocje, probuja byc doskonale a to niemozliwe, w moim przypadku jest tak ze chcialabym zadowolic wszystkich, mam problem z dokonaniem wyboru, wole zrezygnowac niz cos wybrac, zwlaszcza w milosci mialam rozterki i czasami wolalam byc sama niz kogos skrzywdzic, na szczescie wyrastam z tego i postawilam wszystko na jedna karte szybko sie nudzimy i bez celu jestesmy jak ryba bez wody, nie znosimy monotonii, szarej rzeczywistosci wiele moglabym pisac, to akurat o soebie wiekszosc ludzi ma podobnie, takze nie jest tak ze przypisuje tylko rybom dodam ze nie lubie sie klocic i bic, uwazam ze wszystko mozna rozwiazac rozumem a nie piescia dyplomatyczna jestem tez dobra koncze bo sie wykoncze i wkurwiajaca jestem czasami ;) dobranoc

Gość R jak Ryba
Dokladnie- bardzo uczuciowe i ja np nie radze sobie ze zranieniem, eh :)

Gość R jak Ryba
niestety, ludzie wykorzystuja dobroc nasza a kiedy same potrzebujemy wsparcia to go nie ma bo wszystkim wydaje sie ze sobie swietnie poradze dodam ze zawsze jestem usmiechnieta i pozytywnie nastawiona co niekoniecznie idzie z pozytywnym mysleniem ;)

Gość guta
trudny znak-wyniosłe,a nieśmiałe,zakompleksione, nadwrażliwe,przewidujące tzn. maja intuicję, bojażliwe, zimne w sexe itp.itd