Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariusz__

nie widac zawartosci zoladka na usg

Polecane posty

Gość mariusz__

Witam, żona ma termin na 1 grudnia dzis pojechalem z nia do szpitala bo miala zabarwiony sluz i odczuwala lekkie bóle, lekarz na badaniu usg stwierdzi ze ni widac zawartosci zoładka i powiedzial ze jutro powtorzy badanie powiedzial tez ze dzis podejrzewal u innej kobiety to samo ale dziecko urodzilo sie zdrowe, wlasnie wrocilem od zony i szukam jakichs info na ten temat. Czy ktoras z Pan miala taki przypadek? jakie moga byc tego konsekwencje? Prosze o odpowiedz

żałuje że nie mogę pomóc, ale jeśli lekarz miał już taki przypadek to może ma jakiś problem ze sprzętem?? Mojej koleżance lekarz kiedyś powiedział że jest w ciąży.. prawda była taka że coś mu się zawiesiło na usg i był błędny odczyt.. trzymam kciuki, będzie dobrze!!

Gość mariusz__
mam nadzieje ze tak bedzie w sumie to zona chodzila do innego lekarza w innym miescie i tam bylo wszystko ok robila tez usg w 3D z nagraniem na plyte DVD tam lekarz jej wszystko dokladnie pokazywal i objasnial i wszystko bylo dobrze az tu nagle taka wiadamosc, nie wiem co bedzie dalej, mam nadzieje ze to faktycznie cos nie tak ze sprzetem skoro w poprzednim przypadku sie pomylil

pewnie lekarz sie pomylil :) Trzymam kciuki :) Zawartosc zoladka? Pamietam, ze mi na usg lekarz mowil, ze maly ma w zoladku plyn owodniowy. Pil i siusial w srodku.

nie przejmuj się na zapas! U mnie też na 3 tygodnie przed porodem nie było widać zawartości żołądka, bo prawdopodobnie nic tam nie było. Mój lekarz niespecjalnie się tym przejął. To się zdarza. Jeżeli we wcześniejszych badaniach USG żołądek był ok. to nie masz się czym przejmować. Powodzenia