Gość Napisano Luty 26, 2016 panga to syf-bardzo niezdrowa, nie wiem jak można to jeść.:o Jest przecież tyle dobrych ryb.:P Najczęściej chyba jem i bardzo lubię pstrąga, łososia. :) A na dorsza mam niestety alergie. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 26, 2016 Dlaczego piszecie że panga to syf? I że jakoś tam jest hodowana?Tzn. jak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Danusiaaaxd Napisano Marzec 5, 2016 Jadzia - słyszalam o tym lokalu, czy mozesz cos wiecej powiedziec? Oni sa kolo ronda ONZ? Maja ryby bez panierki tez? Bo ja jakos z panierka niebardzo... A co do pangi to slyszalam o tym wlasnie co piszecie :( A szkoda, bo przyznam szczerze, ze lubialam ja zjesc. Raz mielismy ja nawet na wigilie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 5, 2016 Dorsz atlantycki,tołpyga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Alicja_w_krainie_czarów89 Napisano Marzec 12, 2016 Dorsz albo łosoś w e rybe <3 <3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 12, 2016 wesprzyj przesladowanych chrzescijan w krajach muzulmanskich http://fundacjaestera.pl/pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 12, 2016 Cała prawda o rybach https://www.youtube.com/watch?v=YAnBELudMzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Goferrr 0 Napisano Marzec 13, 2016 Mintaj i panga moim zdaniem są bardzo uniwersalne. Łosoś - kocham! zarówno z parowaru jak i z piekarnika czy patelni. Pycha! :) Tuńczyk - sprawdzi się do sałatek :) Pstrąg świetnie smakuje grillowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 4, 2016 wszystkie ryby są dobre tylko że muszą być świeże. Dlatego ja już od dawna w ryby zaopatruję się w http://delikatesyrybnekrewetka.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maa_ja 0 Napisano Maj 5, 2016 ja zazwyczaj kupuję dorsza lub mirunę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 26, 2017 My mamy swoją taką jakby rybna działalną działalność i wszystkie ryby mamy od nich www.luxfish.pl są naprawdę smaczne, zawsze świeże. Jeśli ktoś ma możliwość, bardzo polecam właśnie kupować od nich :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 29, 2017 Polecam szczupaka po żydowsku , ja go robię tak http://przepisybabci.com/szczupak-faszerowany-po-zydowsku/ coś pysznego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 29, 2017 Dobre ryby to: bar, turbot, ryba re, espadon (miecznik), sola, ryba sw.piotra z morza srodziemnego, tunczyk swiezy, losos, dorada - ciut gorsza, ale tez ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 12, 2017 Jak dla mnie to najlepszy halibut i sandacz. W warszawie często chodzę do restauracji Okoń i tam podają pyszną rybę. I nie tylko w piątek ją jem. Trzeba ryby jeść bo zdrowe są. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 25, 2018 Najsmaczniejsze jadłam z hurtowni www.luxfish.pl . Inne nie umywają się do nich nawet. :) Jeśli ktoś prowadzi biznes i handluje art. Spożywczymi, może zainteresuje się tą hurtownią, bo naprawdę towar maja pierwsza klasa i całkiem dobrej cenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 28, 2018 W pierwszej kolejności trzeba rozejrzeć się za sprawdzoną firmą, która zajmuje się sprzedażą ryb. Jeżeli takiej poszukujecie to skontaktujcie się z www.barkas.pl Jest to firma, która zajmuje się przetwórstwem rybnym i robi to bardzo dobrze. Oferują przepyszne ryby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mariuszpos Napisano Marzec 31, 2019 Do swojego sklepu szukałem odpowiedniego dostawcy ryb, na które popyt jest niezły. Lux Fish to lux nie tylko jeżeli chodzi i ryby, ich jakość, świeżość, smak, ale i o firmę, która działa fantastycznie. Zawsze bezproblemowy kontakt, ceny okej, ja jestem bardzo zadowolony, moi klienci również. www.luxfish.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dagmaradaszewska 1 Napisano Kwiecień 1, 2019 Łosoś, makrela Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość renata53 Napisano Kwiecień 1, 2019 Co prawda to kwestia gustu, natomiast bardzo dobrą i zdrową rybą do jedzenia jest łosoś, mogę polecić :) A co do sklepów w których zamawiam np: swojskie wędliny to warto zerknąć na Sklep.Majerczyk.com.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość renata53 Napisano Kwiecień 1, 2019 Co prawda to kwestia gustu, natomiast bardzo dobrą i zdrową rybą do jedzenia jest łosoś, mogę polecić :) A co do sklepów w których zamawiam np: swojskie wędliny to warto zerknąć na Sklep.Majerczyk.com.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lucyfer 666 0 Napisano Maj 16, 2022 Ludzie nie jedzcie ryb to propagandą Betlejemskich kuglarzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwwatujest 0 Napisano Luty 4, 2024 Lubię wszystkie ryby podane do jedzenia na stół. Smakują lepiej, gdy ktoś je przygotuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach