Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MjakMalpaAha

Bol w pochwie - czy moze oznaczac ciaze?

Polecane posty

Gość MjakMalpaAha

A wiec tak jestesmy z dziewczyna dosc mlodzi, niedawno tydzien temu po raz pierwszy kochalismy sie analnie a wczesniej glownie petting i podobne rzeczy. Przy seksie analnym konczylem nie w niej lecz obok - dla bezpieczenstwa. Dzis podczas wspolnych pieszczot dziewczyna narzekala na bol w pochwie zwlaszcza gdy stymulowalem ja w gornej czesci. Co moze to oznaczac, czy jest to powod do martwienia ze sie moglissmy wpasc wczesniej? choc w sumie nic nie robilismy groznego, oboje nie pamietamy by mialo dojsc do kontaktu nasienia z pochwą. Prosze tyko o powazne odpowiedzi.

Gość MjakMalpaAha
Wiec to raczej nie jest objaw?

Gość Leśny
Ja to chyba za stary jestem na czytanie takich bredni.... Wydawało mi się że w szkole uczą biologi..... Że jest internet i inne media. A ja się śmiałem jak gdzieś czytałem że rośnie nam bezmózgie pokolenie pożeraczy hamburgerów.... Zresztą nick mówi sporo o autorze.....

Gość MjakMalpaAha
prosilem o odpowiedzi na temat bez uszczypliwosci.. Ktos cos dopowie jeszcze?

a moge wiedziec dlaczego analnie a nie w cipke? brak kasy na gumki? obawa przed ciąza? czy dziewczyna nie chce stracić dziewictwa? :) a boleć moze jesli: dziewczyna nie jest podniecona a ty ja tam molestujesz i gnieciesz; moze rowniez podczas grzybicy; a to ze jest w ciązy to marne szanse :)

Gość MjakMalpaAha
Tak wyszlo po prostu... Czyli napewno to nie moze byc to?

stymulowałem jej gorna czesc, czyli łechtaczke tak? ona jest bardzo wrażliwa. i gdy jest np sucha lub dziewczyna nie bedzie podniecona to jest odczuwalny dyskomfort a czasami nawet bol. chyba ze bol był wewnatrz pochwy. to juz inna bajka :) tak czy siak przy ciaży nic nie boli.

Gość MjakMalpaAha
Bol WEWNATRZ pochwy wlasnie

Gość MjakMalpaAha
to juz co innego?

wez nie panikuj bo sie jakiejs choroby nabawisz. jak sie ból bedzie powtarzał to wtedy zaczniecie sie stresować. jesli nie wkładałes do środka ospermionych palców itp itd to w ciązy nie jest! bo niby jak?

Gość Mokra1
Nie. Jezeli nie wlozyles jej do cipy ospermionych palcow, lub dla zabawy oblales jej brzuch lub wzgorek lonowy sperma(soczkiem) a ona nie roztarla po calej muszelce. To níe masz sie czego obawiac spermodajku!