Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaajć

przeziebiony pecherz

Polecane posty

Gość aaajć

Prosze niech ktos mi poradzi co mam zrobic, tak fatalnie przeziebilam sobie pecherz zaden urosept nie pomaga, zawsze kupowalam urosal i juz po jednej tabletce mi przechodzilo, ale dzis szukalam w aptekach i to paranoja ale nigdzie niebylo:/ Mialam nadzieje ze doczekam do poniedzialku bo zamowilam w aptece, ale teraz siedze i tak fatalnie sie mecze zasnac niemoge no po prostu zaraz chyba oszaleje. Bede bardzo wdzieczna za jakikolwiek pomysl co doraznie moge zrobic poza tym ze nalykalam sie uroseptu i siedze opatulona tak ze cieplej sie nieda?:/

doraznie mozesz wziac No-Spe i cos przeciwbolowego, np. Ibuprom, do tego ciepla butelka na podbrzusze, duzo picia, ewentualnie vit C, herbatka zurawinowa mi osobiscie najlepiej pomagal Cipronex 500mg 2 x na dobe, juz po jednej tabletce nie bylo dolegliwosci

Moim zdaniem na przeziębienie pęcherza najlepiej podziała Fitolizyna. Dobry i niedrogi lek, można go dostać w każdej aptece. Ja akurat zamawiam na e-lek.pl, bo ceny maja naprawdę niezbyt wysokie, więc to mi się bardziej opłaca. Jak robię zbiorczo zakupy leków, to tylko tam.

Gość kaszka mannna
a ja mam sprawdzony suplement na drogi moczowe - żeby zapobiegać zapaleniu pęcherza. Nazywa się ProUro i zawiera żurawinę i witaminę C w składzie i co najważniejsze - naprawdę działa i można go kupić bez recepty w każdej aptece.

Gość agula8
na infekcje pęcherza dobry jest preparat z furaginą-od niedawna mozna kupic bez recepty urofuraginum , do tego wpsomagajaco i osłonowo provag-probiotyk na układ moczowo-płciowy i coś z żurawiną i wit. c, może byc prouro, albo urinal albo zwykły sok z żurawiną i suplementy z wit.c.Jak nie pomoże to lekarz,może być potrzebny antybiotyk.

Gość Erikahhh
ja na infekcję pęcherza dostałam niedawno Furaginę na receptę i do tego Prouro, które zresztą nadal łykam, żeby nie było nawrotów. Polecam też sporo pić wody mineralnej z sokiem z cytryny i sokiem żurawinowym - pomoże wypłukać bakterie.

Gość ilonda
O ,ten ból jest strszny,właśnie mnie dopadł

Gość aaaaanaa
furagine mozna kupić już bez recepty-urofuraginum, do tego provag i cos z zurawina i i wit.c, a ostatnio wyczytałam o szczepionce na zapalenie pęcherza-uro-vaxom, więc jak ktoś ma częste nawracjące infekcje to warto sie zastanowić.

Gość kolinder
Furaligin aby sie tego cholerstwa pozbyc i duuuzo plynow. A doraznie, to co mi pomaga, to no-spa i butelka z bardzo ciepla woda i nie na podbrzusze tylko wkladam ja sobie miedzy nogi:) Ulga po 30 sekundach:)

Gość weraq
tak doraźnie mogą pomóc głównie środki przeciwbólowe, można też spróbować nasiadówek, a żeby się pozbyć całego przeziębinia to urafuraginum bez recepty.. jeszcze mi się nie zdarzyło żeby nie było w aptece

Gość sorokko
w sumie to ogromnym plusem jest to, że urofuragina jest dostępna od ręki w aptece, nie trzeba mieć recepty

Gość Mimi223
Biegnij do apteki po UroFuraginum, tak jak pisały dziewczyny :) Bardzo szybko Ci pomożę wygrać z bólem. I jest tani, ja zawsze noszę ze sobą w torebce

Gość gość
Juz menda spamerska z urafurginum wszystkie watki dzis obleciala,masakra :o

Gość gość
Dziewczyny tylko nie łykajcie za często furaginu, urafuginum, bo może zniszczyć nerki. Ja mam słabe nerki po chorobie i lekarz zabronił mi brać furaginu, bo podobno bardzo obciąża nerki. Leczcie sie na pecherz, jesli nie jestescie przekonane to polecamwww.pecherz.pl tam sa dramatyczne historie leczonych i nie leczonych w pore pecherzy. Najlepiej unikac zapalenia pecherza, ale jak juz sie ma to czasami anybiotyk to wszystko co mozna zrobic. Pijcie duzo przed seksem, jest taka substancja cukier prosty, wyciag z owocow nazywa sie D Mannose, jesli masz klopoty pij 1 godzine przed seksem i zaraz po, to wyplukuj***akteria E coli jesli przedostana sie z ukladu pokarmowego do cewki. Nie ma polskiej strony o tym ale mozna o tym poczytac po angielsku nawww.waterfall-d-mannose.com albo na http://www.mercola.com/forms/dmannose.htm Ta substancja spowoduje ze juz nigdy nie bedziecie sie musialy meczyc z zapaleniem pecherza.