Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca17

ciąża

Polecane posty

Gość pytająca17

od 2 dni spóźnia mi się okres, mam wrażenie, że 'puchnął' mi piersi, gdy dotykam okolic pępka czuję ból i mam bóle menstruacyjne (tzn. odczuwam ból jak zwykle mam przed miesiączką) i miewam delikatne nudności ale tylko jak się zdenerwuję (a od tych 2 dni jestem bardzo zdenerwowana)... robiliśmy to z moim chłopakiem kiedy miałam dni niepłodne (tak mi się wydaje) bo był to 7 listopad a ja 14 powinnam dostać okres (ostatni okres zaczął się 20 października więc chyba dobrze obliczyłam prawda?) do tego byliśmy zabezpieczeni prezerwatywą i nic złego się podczas seksu i po nim nie stało. dopiero dzień przed miesiączką zaczął boleć mnie brzuch (tak mam zawsze) no i piersi jakby mi spuchły (ale to zwykle też tak mam).. więc.. Czy to może być ciąża? co mam zrobić? błagam pomożcie...

Gość pan Bóg
jestem Bogiem, ale ci nie powiem :classic_cool:

Gość Pinguin
nie wiadomo przecież najłatwiej zrobić sobie test

taaaa 8 ciaz i napewno odczuwalabys jej oznaki 2 dni po terminie okresu zaaaal

Gość pies van kot
okres spoznia Ci sie opiero 2 dni!!!!to jeszcze nic wielkiego!!!czekaj cierpliwie!!!Objawy, ktore opisujesz byc moze wlasnie zwiastuja zblizajaca sie a lekko spozniona miesiaczke :) Na przyszlosc aby uniknac tego sresu, ktory teraz przezywasz przemysl troche glebiej sprawe :P Powodzenia ,papa