Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

andzia_*

Czego byście się nie spodziewały po swoich facetach??

Polecane posty

Gość a jak bedzie wyglądalo
twoje życie z nim jesteś sobie w stanie wyobrazić ?????????????? nastepna żalosna kretynka, boszeee , dno !!!

może tak jak było kiedys kolorowo, najgorsze jest to że człowiek ktory zawsze sie o ciebie troszczył, dbał jest w stanie pobić

Gość to niech cie leje
i bedzie kolorowo nie zawracaj ludziom glowy !!! przygotuj sobie zapas lodu i plastrów i kochaj go dalej

głupie pytania to głupie odpowiedzi, też kiedyś mówiłam że jakby któś mnie uderzył w życiu bym z nim nie była, no coż praktyka okazała sie inna , niektóre z was nigdy nie były w tej sytuacji skąd te głupie odpowiedzi

Gość ja ciebie andzia rozumiem
ale to nie zmienia faktu,że postępujesz KRETYŃSKO

Gość głupio to tylko Ty się
wypowiadasz. Ten człowiek Cię POBIŁ (powinnam Ci to napisać pogrubioną czcionką, żeby dotarł do Ciebie sens tego słowa?). Jakich rad oczekiwałaś? Jest tylko jedna - odejść. Kwestią ocenną jest jedynie, czy mu założyć sprawę, czy nie. Natomiast kwestia pozostania w związku z człowiekiem, który bije partnerkę, dyskusji nie podlega. Jeśli przyszłaś tu, by znaleźć słowa usprawiedliwienia dla śmiecia, z którym sypiasz, żeby móc oszukać samą siebie i z nim zostać - to zły adres.

"Finał jest taki że mam poobijaną twarz ,żebra nogi itd " BIŁ Cię po twarzy i po ciele. Upokorzył, poniżył. To nie było tak, że np. zastał Cię w łóżku z facetem i w rozpaczy, gniewie strzelił Ci liścia w twarz. On Cię sprał, bo byłaś "niegrzeczna", jak alfons swoją dziwkę. Chcesz być dziwką swego alfonsa? To bądź, ale nie rozmieszaj ludzi gadaniem o głupocie i nie szukaj poparcia.

I masz rację - nigdy nie byłam w takiej sytuacji. Mój mąż jest normalnym, zrównoważonym emocjonalnie mężczyzną, który mnie KOCHA (widziałaś taką kampanię społeczną pod hasłem "kocham, więc nie biję"? wyszyj to sobie na makatce :O ). Nie zmienia to faktu, że wiem, co bym zrobiła gdyby on mnie pobił. Więc nie serwuj tu głodnych kawałków, bo nie każdy jest dobrowolną ofiarą losu, która wierzy, że człowiek który bije, jednocześnie kocha i warto mu dawać szansę. Poza tym tacy mężczyźni są po prostu niebezpieczni. Chcesz tego dla siebie, swoich dzieci? Żal :O

Gość no i poszła
nie doczekała się usprawiedliwień dla swojego boksera, więc co ma tu robić? założę się, że on zaraz zacznie przepraszać i zaklinać się, że oczywiście "nigdy więcej", a ona mu skwapliwie wybaczy. "nigdy więcej" potrwa aż do następnego razu :) a potem będzie następny i następny... ale wtedy ona już będzie miała tabun dzieciaków i zniszczone życie. powodzenia życzę.

Gość marzenaka79
zostaw go , chcesz miec całe zycie tak i coraz częściej, to znak ,ze to jest h** i nikt wiecej

nie poszłam ale mam inne zajęcia tez poranna depresja mi przeszła, i zajmuje sie porzadkami by nie myśleć o tym co i tak jest bez sensu już

Gość ale jesteś dziwna