Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chce mi sie plakac..

O co mu chodzi..

Polecane posty

Bylismy ze soba prawie 3 lata, rozstalismy 4 miesiace temu.. On ma inna, ja innego (choc ja mam tylko tak aby zapelnic pustke po tamtym). On czyta moje opisy, czyta opisy mojego nowego faceta. I reaguje na nie. Pisze do mnie raz na jakis czas, daje opisy DO MNIE, chamskie bo chamskie ale daje. Pisalam z nim jakis czas temu, on chciał abym z nim pisala.. nawet chcial na piwo isc. TWierdzil ze nie kocha tej swojej, ze nie kochali sie jeszcze, ze ona jest na pocieszenie i po to, aby o mnie zapomniec. Ja go zdradzilam, i zobaczyl mnie jak sie calowalam z innym (Po tym jak on ze mna zerwal). Myslicie ze jak reaguje na opisy to znaczy ze nadal nie jestem mu obojetna? Tak bardzo go kocham, nie wiem co robic..

:(((((( smutne :(((((( mój facet mimo ze z nim wczraj zerwalam pisze i dzwoni i wiem ze kocha i ja kocham jego ale cos mi jest i sie nie potrafie do nieg odezwac:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Oj Kiss, Wy sie napewno pogodzicie;) nie przejmuj sie;)

Gość gupie cipyy macie problem

Gość trusski
kochana ile masz lat zeby patrzyc na opisy?

Mamy po 21 lat

Gość trusski
heh no to tyle co ja.... ale myslalam ze w tym wieku juz nie zwraca sie uwagi na opisy. ;/ ja tez mam przesrane ze swoim

Uwaz am ze zi\ostawia sobie furtke na przyszłośc jakby mu z tą panną nowa nie wypalilo a poźniej i tak Cię kopnie jak znajdzie nową sympatię daj sobie z nim spokój to taki typ

tez tak mysle..:/ tylko ze ja bylam jego pierwsza.. we wszytskim:( pierwsza dziewczyną..

Gość trusski
heh ja swojego pierwszego wpomina juz baaardzo dlugo :D

tylko ze to ja go zdradzalam.. ;( Tak go kocham.. nie wiem co robic:( Myslicie ze faceci po 3 latach tak szybko sie odkochuja?

w dodatku... tak mysle. Jesli bylam jego pierwsza miloscia, to tak szybko o mnie zapomnial??