Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aszkoda

czy on to robi dla sexu?

Polecane posty

heheh facet po przejsciach - ja mam swiadomosc tego ze moze nie wygladam jak jego rowiesniczki /cale szczescie/ ale to nie ja sie za nim uganialam tylko on za mną no i w koncu jakos sie zeszlismy fakt mozliwe ze gdzies w tylnych zakamarkach mojej mozgoczaszki mam takie mysli o jakichs obrączkowaniach ale ... nie nie jeszcze nie ten etap a jak skoncze z nim zis gadac to i pewnie jeszcze nie ten facet ;)

arachidka :D a ty czytalas wszystko czy tylko pierwszy post ? mowie ze rozmawiamy o wszystkim nie tylko o gumkach - nie wiem ile masz lat ale gumka to nie jest szczyt skutecznej antykoncepcji

skoro tu wylądowałam z tym pytaniem to chyba juz sie jakos zaangazowalam :) nie jajedna mam taką sytuacje zdaje sobie z tego sprawe ale nie chce tez tkwic w takim czyms ze on mnie posuwa dla zabawy a ja mam wrazenie ze to cos wiecej chcialam tylko poznac wasze zdanie czy moje obawy są podstawne czy moze tylko panikuje jak to baby mają w naturze ;)

Gość takisobiejeden
Aszkoda nie oczekuj od 21 latka doroslosci emocjonalnej bo sie mozesz bardzo rozczarowac:) albo lubisz jak on Cie posuwa, albo nie... gwarantuje Ci ze on nie mysli o slubach, dzieciach i powaznych zwiazkach, bo dopiero co wyfrunal z gniazda:)

Gość takisobiejeden
aaa on z rodzicami mieszka? oo to sorry nie zauwazylem:) no to nie ma sie co dziwic, ze jak tylko ma "wolna chate" to mu w glowie rzniecie a nie kino, kolacja, pub;)

nie mamy problemu z miejscówką na sex bo ja mieszkam sama :P ale to juz inny temat :D