Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 klubowicz jeden

Dlaczego tak wiele kobiet stroi fochy ?

Polecane posty

Go艣膰 klubowicz jeden

ja rozuimem ze chcecie wziasc faceta pod pantofel i te fochy maja wam pomoc ale po co to robicie ? Przeciez kazdy kolejny foch to gwodz do trumny waszego zwiazku - nie rozumiecie tego ? :-o

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Alicja z krainy lod贸w
Myslisz ze to takie proste by膰 kobiet膮?my艣li sie co innego m贸wi co innego a robi jeszcze co艣 innego:O foch to foch,nie pomaga ale jak sie cz艂owiek uzalezni od tego to ...ju偶 nie ma odwrotu:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klubowicz jeden
Dla mnie kobieta ktora stroi fochy nie dorosla do zwiazku :-o Mysli ze jest mala dziewczynka ktora jak nie ma tego co chce strzeli focha i dostanie to ? :-o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Alicja z krainy lod贸w
fochy som g贸pie i som ostateczno艣ciom :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 klubowicz jeden
Foch to najg艂upsza rzecz jak膮 robi dziewczyna. To dla niej jak strza艂 w kolano bo uwierzcie mi, wytrzyma艂o艣膰 faceta ma swoje granice :-o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kobieta niby mi艂a...
moj maz moje foszki wytrzymuje i znosi bardzo cierpliwie, choc juz bardziej traktuje je z przymrozeniem oka. Kobietki maja swoje humorki i tak to juz jest z nami. Faceci tez maja swoje dziwne zachowania, ktorych my kobiety nie mozemy zrozumiec:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tyran
Ale strzela膰 focha po to aby co艣 uzyska膰 tym to na pewno nie jest powa偶ne podej艣cie do zwi膮zku ju偶 nie m贸wi膮c o dojrza艂o艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taa jak do facetow
nigdy nic nie dociera to sie nie dziwcie ze stroimy fochy :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tyran
Tak, bo je偶eli nie da si臋 faceta ug艂aska膰 swoj膮 racj膮, bo ma w艂asne zdanie to najlepiej strzeli膰 focha, faktycznie najlepsze wyj艣cie ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wzr
kobiet? mysle ze zarowno kobiety jak i mezczyzni stroja fochy a dlaczego to juz tylko oni wiedza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wygl膮dasz 藕le ja te偶
fochy s膮 idiotyczne, sama strzelam czasem mimo 偶e wiem, jakie to g艂upie :) a potem 偶a艂uj臋...b艂臋dne ko艂o ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tyran
Chocia偶 tyle dobrze, 偶e niekt贸re Kobiety zdaj膮 sobie z tego spraw臋, 偶e to g艂upie zachowanie. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kryptonimZ
zale偶y co rozumiesz przez s艂owo "foch"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tyran
Wszystkie nie wyt艂umaczalne zachowanie Kobiet maj膮ce na celu wzi臋cie faceta na lito艣膰 po przez "udawanie zranionej b膮d藕 nie docenionej" ;) Mniej wi臋cej co艣 takiego chocia偶 mo偶na by jeszcze rozpisa膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 foch to nic innego jak
1. uniesienie sie duma 2. nie odzywanie sie 3. oczekiwanie ze facet przeprosi je za to ze to on ma racje:-p 4. ogolnie rzecz mowiac jest to glupota

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wygl膮dasz 藕le ja te偶
nooo ja sobie zdaj臋 spraw臋, jakie to g艂upie, staram si臋 postawi膰 na miejscu biednego faceta zaatakowanego przez focha :D na og贸艂 gdy jestem rozdra偶niona i hormony mi szalej膮, 艂atwo si臋 irytuj臋 i wol臋 strzeli膰 focha zamiast sensownie wyja艣ni膰 spraw臋...ale rozmawia艂am o tym z moim facetem i odt膮d jest lepiej, grunt to umie膰 przyzna膰 si臋 do b艂臋du i rozmawia膰 ze sob膮. komunikacja w zwi膮zku to podstawa...i 艣wiadomo艣膰 r贸偶nic mi臋dzy kobiet膮 a m臋偶czyzn膮, akceptowanie tych r贸偶nic zamiast walki z nimi, bo to walka z wiatrakami jest. ot. ale偶 si臋 rozpisa艂am ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kryptonimZ
dla mnie nie jest to definicja "focha" (: Raczej wykorzystanie wszystkich 艣rodk贸w aby osi膮gn膮c zamierzony cel

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wzr
nie rozumiem waszych uogolnien ;> ludzie nie tylko kobiety stroja te fochy faceci tez

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tyran
KryptonimZ...Dla ka偶dego, co innego jak to m贸wi膮 ;) Zale偶y, co kto lubi ka偶dy wybierze co艣 dla siebie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tyran
Wygl膮dasz 藕le ja te偶...Rozpisa艂a艣 si臋 to prawda, ale jak M膭DRZE hehe :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak sobie klubowiczu
nie umiesz poradzi膰 z tym 偶e twoja kobieta ma uczucia, mo偶na j膮 czym艣 urazi膰 i 偶e prze偶ywa to co robisz - to se daruj zwi膮zek z ni膮 i wracaj do klubu takie gadania 偶e "kobiety strzelaj膮 fochy" to nic innego jak wym贸wka przed tym, 偶e nie umie si臋 z nimi rozmawia膰 i nie umie si臋 i NIE CHCE si臋 ich zrozumie膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Honoratka.
ja tez zmienialam facetow czesto, bo zaden nie wytrzymywal moich foch贸w. W koncu trafilam na takiego co wytrzymuje :) Teraz jest moim mezem - taki przynies, podaj, pozamiataj. Mam raj na ziemi i czuje sie jak ksiezniczka :D Wszyskim polecam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kryptonimZ
Tyran Masz racj臋 -dla ka偶dego co艣 innego. Tylko faceci zbyt cz臋sto chyba wszystko uog贸lniaj膮. Dla nich jest albo czarne albo bia艂e, nic po 艣rodku. Kobieta kt贸re chce udowodnic swoj膮 racj臋 postrzegana jest jak ta co stroi fochy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tyran
No i to w艂a艣nie jest wym贸wka od tego, aby nie przyznawa膰 si臋 do foch贸w ;) Bardzo dobrze nawet Ci posz艂o musz臋 powiedzie膰 ;) Ale...je偶eli tak jak m贸wisz Kobieta ma uczucia itp to niech zakomunikuje o co chodzi, a nie wywiera nacisk na si艂臋, a jak si臋 nie uda to wezm臋 go na lito艣膰 ;)

Udost臋pnij ten post

Te偶 nie rozumiem tych uog贸lnie艅... s膮 ludzie, kt贸rzy strzelaj膮 focha i s膮, co nie strzelaj膮. I ca艂kiem spora liczba facet贸w strzela, ale mo偶e oni nie wiedz膮, 偶e to robi膮? Poza tym, mo偶e autor topiku mo偶e najpierw nawymy艣la艂 swojej dziewczynie, 偶e jest brzydka jak noc, a ona teraz si臋 wstydzi rozebra膰 i nici z seksu, a on to nazywa fochem :D Faceci s膮 niestety zdrowo pierdolni臋ci i nie odr贸偶niaj膮 takich rzeczy :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tyran
KryptonimZ...m贸j post wy偶ej nie odnosi艂 si臋 do Ciebie :) Dla mnie bardzo dobrze, 偶e Kobieta ma swoje zdanie i si臋 go trzyma je偶eli uwa偶a, 偶e ma racj臋, ale niech nie stara si臋 tej swojej racji przerzuci膰 na mnie na si艂e, a jak si臋 nie uda to strzeli focha i czeka, a偶 facet faktycznie przeprosi j膮 za co艣 za co w og贸le nie jest winien. Dla mnie takie zachowania to naprawd臋 dziecinada.

Udost臋pnij ten post