Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klubowicz jeden

Dlaczego tak wiele kobiet stroi fochy ?

Polecane posty

Gość cpn orlen
Dzis uslyszalem od swojej kobity ze to faceci debile uwazaja ze kobiety strzelaja fochy a chodzi wlasciwie o to ze to mezczyzni nie rozumieja kobiet:-p I ze jak facet uwaza ze jego kobita strzela focha to jest chamem prostakiem i gburem a poza tym to on jest winien jej zachowania bo widocznie zrobil cos nie tak czego nie powienie a jeszcze sie dziwi:-p

Gość goły
Do Honoratki ten opis męża to jakaś porażka takich ludzi niema co mówisz a jesli taki facet sie trafi to ma jakies zaburzenie typu.depresja ale wkoncu mu sie to znudzi i jak prawdziwy samiec z natury pójdzie w pizdu:)Słuchaj z natura niewygrasz i kobieta od milionów lat jest u boku męza a nie odwrotnie to jak wsadzic głowe w jaskinie gdzie siedzi niedzwiecv i liczyc że ci jej nieupiepszy bo jestes kobietą powodzenia natura chyba nikt niema watpliwosci na to co pisze panowie przecierz to prawda kobirty naczytaja sie pani domu i mysla że da sie naprostować każdego oturz bład stara zasada mówi że im facet ma wiecej kasy tym może miec kobiete bardziej w piz.......i sami spurzcie na społeczenstwo która strzeli foch do męza co ma chajc?taka jest natura grawitacja si ła tebo swiata prawa natury są wiec niech nikt mi niewmawia że tak jest.jesli kobieta umie szanowac faceta i go kocha to cała ta rozmowa o fochach itd. niema miejsca niema ludzi idealnych ale foch o nic to dlamnie walizki za dzwi i żeby mi mikt niemówił że kobiety bo w wiekszisci im zależy na kaseia to ja pojde w pizdu:)Pozdro dla lasek i kobiet z klasa