Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żona i matka

Nękają mnie straczne wyrzuty sumienia. Za ostro postąpiłam.

Polecane posty

Gość an56
a nie możesz po prostu postawić ogrodzenia dookoła domu a nie na ludzi pułapki zastawiać? ok,to może chamskie ale to nie powód żeby robić takie rzeczy, przecież takim czymś mogłaś kogoś zabić :/

Gość Żona i matka
Musiałam coś z tym zrobić i jakoś zareagować. Nie znalazłam innego wyjścia. Nie chciałam żeby mój syn został rozjechany przez pijanego quadowca:( Najgorsze jest to że policja nie może z tym nic zrobić, nie ma prawa regulującego poruszającego się quadem i według przepisów mogą spokojnie jeździć gdzie chcą. Można im zabrać zabrać prawko jak się pijani, ale trzeba ich na tym złapać. Ale u nas oprócz komendanta który jest kolegą mojego męża pracuje 3 policjantów. Zdecydowanie za mało.

Gość gratuluje glupoty
Jestes zwykla lekkomyslna swinia, pomyslalas o tym, ze mozesz komus odebrac zycie lub spowodowac, ze stanie sie kaleka?Dobrze, ze to napisalas, ten link trafi w odpowiednie rece.

Gość aaa jaaa to bym kciała
po pierwsze, nie mścisz się na tym, kto rozjechał Wam psa, ale na innym, zupełnie przypadkowym, człowieku. po drugie, metoda "walki" nie do zaakceptowania. po trzecie, nie macie ogrodzenia, czy co? przed wieloma domami przebiegają drogi krajowe i mieszkańcy nie rzucają kamieniami w przejeżdżające samochody ani nie rozkładają na drodze nabitych gwoździami desek.

Gość Żona i matka
Żałuję że tak się stało, ale to mi przyszło wtedy do głowy. Nie myślałam za bardzo. Lepsze by było jak bym deski z gwoździami porozmieszczała na trasie. Teraz mi się to wydaje za dobre rozwiązanie, ale wtedy tak pomyślałam. Chciałam się odegrać i mieć satysfakcje, za psa i za to że mało mojego dziecka nie rozjechali.

Gość gratuluje glupoty
To teraz zaplacisz za swoja glupote i za chec odegrania sie.Ten link poszedl juz w odpowiednie rece.

Gość disclosure
przecież to prowokacja, tak tępych ludzi, którzy robią takie rzeczy i którzy myślą, że są bezkarni, bo mają znajomego komendanta nie ma, no chyba że w psychiatryku. baba się zacięła i pierdoli w kółko to samo, żadnych sensownych argumentów, tylko "chciałam dobrze". kiepsko ci idzie z tym prowokowaniem 💤

Gość aaa jaaa to bym kciała
do p.c.h.e.ł.y bo nie trzeba pisać do policji a do MZD. takimi sprawami zajmuje się zarządca drogi. piszesz, że to jedna z większych ulic w miasteczku, więc zarządcą jest MZD.

Gość Żona i matka
Prawda jest taka że to przyciąga turystów, klientów itp. Korzystają na tym hotelarze, sklepy, puby, burdel, taksówkarze, wypożyczalnie i gmina. Chodzi o kasę i nikt z tym nie zamierza nic robić. A ja nie chciałam dopuścić do jakiegoś wypadku w którym mógłby ucierpieć mój synek.

Gość Żona i matka
:( Proszę napiszcie mi coś miłego.... jestem bardzo zaniepokojona tym co zrobiłam.

Gość dfdsf
Ja bym sie spróbowała dowiedziec co temu facetowi sie stało. Bo jak cos powaznego to możesz naprawde miec policje na karku

Gość .p.c.h.e.ł.a.
do aaa jaaa to bym kciała - najpierw dokładnie przeczytaj to co napisałam, a później się wypowiadaj, a nie inteligentną udajesz!!! a poza tym nie MZD tylko ZDM!!!! Zarząd Dróg Miejskich- jakbyś skrótu nie umiała rozszyfrować tylko miała zgadywać...