Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to będzie głupie pytanie

Czy to prawda, że na studiach...

Polecane posty

Gość to będzie głupie pytanie

Zajęcia z reguły nie odbywają się w jednym budynku ale budynki mogą być porozmieszczane np. po cały m mieście Bo słyszałam, że tam nie ma tak jak w szkole- że masz jeden budynek i wszystko na miesjcu Nie chodzi mi o praktyki:P Wiem, że dziwne pytanie ale proszę o odp.

Gość fionashekowa
tak, to prawda ale przynajmniej u mnie to bardzo rzadki proceder ;)

Gość czasem jest tak jak piszesz
ale nie na wszystkich uczelniach.

Gość grudkaa
a o jaka uczelnie Ci chodzi??

Gość ejbisi
Często tak jest bo zazwyczaj dany wydział nie ma wystarczającej ilości sal i sie wymieniaja salami z innymi wydzialami. Ale na danym kierunku zazwyczaj są to miejsca polozone bardzo blisko siebie, tak ze w kilka minut dojdziesz, a nie ze na drugi koniec miasta musisz dojechac.

Gość Berta_Beretka
na polibudzie śląskiej wydział organizacji ma budynki od A do F:D wszystkie w jednym mieście:D

Gość aaaaadzzzz
uwm i kortowo rzadzi ;P ale to prawda.. wydziały itp są rozmieszone po całym mieście.

Gość tak to prawda
zajęcia są w różnych budynkach, które sa w róznych odległościach od siebie, ja mam tak, że mam budynki odddalone od siebie o kilka metrów, a mam i tak ze muszę iśc z jednego budynku na autobus i jechac prawie 30 minut do drugiego.... I co to ma do zdrowia i urody? :/

Gość gfhfghf
nie prawda... na politechnice slaskiej nie tylko w jednym miescie sa budynki... sa w katowicach, gliwicach itd... no i czasem ttzeba jezdzic.. na politechnice czestochowskiej mozna studiowac w bedzinie ale czasem trzeba tez jechac do czestochowy... ja studiuje na uniwersytecie slaskim i na szczescie wszystkie zajecia mam w jednym budynku... to zalezy od wybranej uczelni... wszystkie kierunki panstwowej uczelni nie mieszcza sie w jednym budynku dlatego w wielu budynkach sa rozne wydzialy... jednak nie zawsze trzeba wedrowac

Gość reee
to zalezy od uczelni ja w tamtym roku mialam zajecia w 2 budynkach (oddalonych od siebie o 100m), ale potem oddali do uzytku nowey budynek i juz mam tylko w jednym

a ja właśnie wrócilam z wykładów i ćwiczeń... i miała w trzech różnych miejscach. Czasami tylko 20 minut na dojscie na kolejne zajęcia . Makabra