Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajużjestem

facet mi powiedział,że jestem brzydka

Polecane posty

Gość takajużjestem

Ależ jestem zdołowana. Rozmawiałam sobie z faceem na gg - zaczepił mnie. Było całkiem miło. Po jakimś czasie poprosił mnie o fotkę. Kiedy ją wysłałam, napisał mi, że nie umówi się ze mną, bo nie jestem ładna. Dodam, że ja mam 28 lat, on 32. To nie prowokacja...

Gość kolec
beszczelny cham

Gość bjhcdjhvkxnv
podobno nie ma brzydkich kobiet, są tylko zaniedbane...

Gość takajużjestem
nie pokażę. Jużnikomu nie wyślę swojej foty. Ale powiedzcie mi, czy to normalne, żeby facet po 30 zwracał uwagę tylko na wygląd?

Gość jgjkhyuybhj
podobno nie ma brzydkich kobiet, tylko sa rózne gusta:) wiem co przezywasz, bo kiedys słyszałam jak pewien chłopak, który w dodatku mi sie podobał, sie ze mnie nabijał:) a jakis czas później, dowiedziałam sie ze moja pierwszy i nie ustajaca miłosc sie we mnie kocha, tzn w moim wygladzie, bo z charakteru mnie nie znal. Jestesmy do dzis razem, i codziennie słysze ze jestem piekna:)

Gość jgjkhyuybhj
a jestes pewna ze miał 30 lat?? moze cie okłamał...albo poprostu jest bezczelnym chamem, który nie zasługuje nawet na uwage. przysiegam ze jest wielu cudownych 30 latków:)

Gość takajużjestem
jestem pewna. Widziałam jego profil na portalu randkowym.

Gość kozik
przynajmniej był szczery i nie uciekł na drzewo przed Tobą :) , przecież Wy kobiety nie lubicie tchórzy :) a gdzie jest napisane, że wszyscy muszą wszystkim podobać ?

Gość kjy u76
kobieto, a ty bys chciala sie spotykac z brzydalem? no bez przesady, wyglad jest wazny, ponadto faceci zwykle nie szukaja w necie "wielkiej milosci" tak jak koniety, tylko seksu wiec tym bardzej liczy sie wyglad gusta sa rozne wiec sie nie przejmuj tylko olej go i juz, masz prawo mu sie nie podobac, no i NIGDY nie spodobasz sie wszystkim, poza tym skad wiesz czy on nie wyglada jak prezydent? moze sam jest paskudny

Gość ty gópia pipo
chyba jasne że jakbyś była ładna to nie musiałabyś zawierać znajomości z przypadkowymi frajerami przez gg aż dziwne że dotąd nie wiedziałaś o swojej brzydocie, wzrok masz słaby czy luster unikasz?

Gość EEEEEeeeeEEEEE
to zwyczajny źle wychowany prostak. Może nie byłaś w jego guście, ale bynajmniej nie powinien Cię obrażać.

Gość takajużjestem
może i jest paskudny. Nie o to mi chodzi... Chodzi mi o to, że on mi to powiedział wprost. Wiem, że nie wszystkim się muszę podobać, ale moim zdaniem... a zresztą...

Gość ty gópia pipulino
bo to był zawodowy podrywacz tacy sie umawiają z kilkoma laskami na raz i czasami sa tak zmeczeni że już nie maja sił silić sie na uprzejmości...zawiodłaś go

Gość rew99999999
nie ma brzydkich kobiet, tylko czasem wina brak :D

Gość takajużjestem
No tak - pewnie masz rację. Odpisałam mu. Mam nadzieję, że mu pójdzie to w pięty.

Gość takajużjestem
Ale to takie dołujące :(

Gość takajużjestem
a nie wiem... trudno mi oceniać. O to już chyba musiał(a)byś jego zapytać

Gość kjy u76
ale on nie byl chamski, byl szczery i ma do tego prawo,

Gość moj ojciec tez byl chamem
aaaale cham :D🖐️ widac po tym przykladzie,ze czasami chmastwo niektorych ludzi zwala z nog nie przejmuj sie chamem ilu ja chamow spotkalam i to wydawac by sie moglo, ze niektozy z nich normalni pracujacy no i moj tatus-tez potrafil pokazac swoje

Gość moj ojciec tez byl chamem
to nie jest istotne, ze wg niego nie jestes urodziwa czlowiek na poziomie takie refleksje zachowuje dla siebie

Gość lanalangaaa
olej dziada,jaki normalny siedzi i zaczepia dziewczyny na gg?.desperat jakiś. w dodatku cos mi sie wydaje,że on poza to gg w ogole nie wychodzi. a jesli juz to pewni liczy na jakieś "łatwe"

Gość takajużjestem
kjy u76-> oczywiście - każdy ma prawo do szczerości. Ale ja np nigdy nie powiedziałabym nikomu, że jest brzydki, albo głupi. Nie wiwm, jak ty, ale uważam, że to już kwestia dobrego wychowania i taktu. Przecież można takie sprawy rozwiązywać inaczej...

oj co się przejmujesz! rano ktoś tu wkleił zdjęcie reese witherspoon (nie pamiętam jak się to pisze) i połowa napisała że ona jest piękna i druga połowa że brzydka jak noc... to jest wszystko kwestia gustu! A dla bezpieczeństwa nie wysyłaj obcym chłopom twoich zdjęć, nie wiadomo nigdy co za świr siedzi po 2 stronie.