Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajużjestem

facet mi powiedział,że jestem brzydka

Polecane posty

Gość lanalangaaa
walsnie, a juz zwlaszcza takim którzy siedzana gg i zaczepiaja kazdą laske i robią sobie castingi

Gość 28 lat a głupia
Autorko, może wyciągniesz z tego ten prosty wniosek, że nie należy wysyłać swojego zdjęcia byle komu. Dwie święte zasady internetowego randkowania: jak facet nie potrafi z tobą miło porozmawiać bez domagania się foty, interesuje go tylko wygląd, co się w zasadzie równa seks, innymi słowy nie ma co sobie nim głowy zawracać. Dwa NIGDY nie wysyła się zdjęcia facetowi nim on pierwszy nie wyśle ci swojego. Bo jeżeli masz jego zdjęcie, facet nie pojedzie ci takim tekstem, bo wie, że w zamian dostanie złośliwą recencję własnegpo wyglądu.

Gość takajużjestem
Dobra ... wiem... to była głupota z mojej strony. Ale z tą fotką to nie było tak od razu. Kika dni najpierw ze sąbą gadaliśmy. Chciał się ze mną umówić i dlatego poprosił mnie o fotkę. A z tym proszeniem najpierw to dobry patent. Szczerze mówiąc nie pomyślałam o tym. Dzięki :)

ja ci mówię że brzydkich kobiet, takich które rzeczywiście są dla każdego człowieka brzydkie jest może 0.000001% które mają pecha, większośc kobiet jest ładna dla pewnej grupy innych ludzi. Bo ludzie dzielą się na grupy o podobnym typie gustu :) Więc poprostu trafiłas na kogoś nie ze swojej grupy.

Gość lanalangaaa
tez fakt.poza tym nie masz co żałować skurwysyna i tyle. a przez net mozna wszystko powiedziec,zaloze sie ze w twarz by ci tak nie powiedzial.taki netowy chojrak.niech spierdala i tyle

Gość takajużjestem
oj dzięki. Tego potrzebowałam :)

Gość lanalangaaa
powyklinaj skurwysyna i ci ulzy.sie bedziesz przejmowała opinią jakieś gnidy która zaczepia wszystkie laski w necie bo żadna go na zywo nie chce

Gość Co sie przejmujesz
Taka Cichopek np. dla jednych superlaska inny kijem by nie dotknal..

Gość sdgftregtrt
do NONIESTETY: ja akurat nic wmawiać sobie nie musze :D dlatego napisane jest PODOBNO

Nie przejmuj się to pewnie była jakaś zabawa małolatek,miały radochę Ci napisły że jesteś brzydka.Albo to był jakiś lolek ,nie warty Twojej uwagi.

Gość baskaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin

Gość ertyuioiuyt
nie kazdy jest fotogeniczny mozeTy akurat gorzej wychodzisz na zdjeciach a lepiej wygladasz w rzeczywistosci ... ale to nie wyklucza tego ze zachowal sie jak przyslowiowy dzieciak.Nie maszz sie czym przejmowac;).... ktos moze pieknie wychodzic na zdjeciach a wrzeczywitosci wygladac gorzej i na odwrót.. znam takich przypadkow mnostwo

Gość Fiiiiiiiiiiiik:)
mi też tak dzisiaj powiedział chłopak........ Jestem załamana... I on ma rację. jestem potworem!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale ten twój to jakiś debil :)