Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwadziesciajedenlat

CZYJę żE ZOSTANę JUż STARą PANNą

Polecane posty

Gość dwadziesciajedenlat

raz, ze nigdy nie mialam faceta, dwa ze sie nie zanosi, chyba nie musze mowic o dziewictwie itd. ja i wszyscy wokolo sie juz przyzwyczailismy, ze nie mialam i nie mam nikogo, nawet coraz czesciej slysze, ze nikt sobie mnie nie wyobraza w zwiazku. nie wiem, co to znaczy: odwzajemniona milosc, nikt mnie nigdy nie pokochal, nie adorowal, nie zabiegal o mnie. i chyba juz tak, czuje, zostanie.

Gość allowed
no ja mam 24 i jestem w takiej samej sytuacji wiec jak widzisz ludzie mają gorzej.ja tam sie pewnie niedlugo zabije

Gość to_tez_sie_wypowiem
a ja byłam w takiej samej sytuacji jak wy 27 lat... :)

Gość allowed
byłam?

Gość dwadzieściadziewięćlat
Ja też. I to tego za rok 30...Ale już się do tego przyzwyczaiłam. Żal mi tylko, ze na starość nie będę miała się do kogo przytulić...

Gość karrrramba.
Mi też sie tak czasami coś wydaje, ze jestem skazana na samotność... ale gdzieś tam, w środku czuje ze nie moge tak myśleć... Mam 19 lat dobija mnie psychicznie cała ta sytuacja samotności, ale nie mozemy sie dziewczyny poddawać! Trzeba być dobrej myśle, naprawdę:)

Gość dwadziesciajedenlat
singiel, stara panna- jak dla mnie jeden beznadziejny pies, tylko z nazwy ladniej. i niestety, to, ze inni maja/mieli gorzej, to zadne pocieszenie.

Gość on 21 .........
Ja mam tak samo 😭

Gość cichooooooooooooooo
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ja wlasnie teraz spotkalam milosc zycia..czekalam na nia tyle lat!!!!!!!!

Gość ewuśka21
to nie znaczy że starą panną zostaniesz :) ja tez mam 21 lat, jestem sama, tylko byłam w związku prawie 5 lat i co z tego?? Szczerze to tez jestem dziewicą (wiem że to śmieszne ale tak naprawde nie chciałam żeby tak było a mimo tego jest) i nie wiem tak naprawde czy nie powinnam być z tego dumna, bo może facet z którym kiedyś będę doceni to ze nie straciłam dziewictwa w wieku 13 lat :) takie realia... wiec bądź dumna z tego że wszystko przed Tobą, wszystko co pragniesz sie spełni tylko na to wszystko potrzeba czasu.. :) Pozdawiam

Gość karrrramba.
jak bedziesz myslec tak pesymistycznie to na pewno nic Cie nie pocieszy

Gość to_tez_sie_wypowiem
oweszem, byłam, potem zjawił się mój mąż, który już 10 lat twierdzi że jestem najładniejsza, najmądrzejsza i w ogóle najlepsza na ziemi :) Prosze nie łamać drogie panie. Starymi pannami zostają tylko te które bardzo chcą! :)

Gość allowed
ej,ale 19,21! przeciez to jeszcze mało,ja sie w tym wieku w ogole tym nie martwiłam,teraz mam juz 24,wlasciwie zaraz bedzie 25 a wszystkie kolezanki zaczynaja wychodzic za mąż itd a ja ciagle sama i sama

Gość to_tez_sie_wypowiem
lepiej spędzić 30 lat w samotności i znaleźć tą miłośc życia, niż rozpraszać się nie nieistotne i martwe związki

Gość allowed
no jesli to ze sie szuka kogos kto odpowiadalby nam pod wszystkimi względami oznacza ze chce sie zostac stara panną to chyba u mnie faktycznie tak sie stanie

Gość to_tez_sie_wypowiem
nie trać czasu na szukanie bo miłośc itak znajdzie cię sama

Gość Autorko a jestes brzydka
czy nawet nie?

Gość a 30 i 40 latki
co maja powiedziec?????????????

Gość student fajny taki jeden tu
A mialabys ochote spotkac sie na seks?

Gość allowed
ojj,niketorym zawsze sie wydaje ze jak ktos nikogo nie mial to jest brzydki,czasami jest wrecz przeciwnie. a co do tego nie szukania,nie ma zadnej gwarancji ze w zyciu kazdy spotka tą swoja wielka milość itd jest mnóstwo samotnych ludzi na tym swiecie co tylko to potwierdza

Gość dwadziesciajedenlat
nie, nie mam ochoty na zaden przygodni seks. jestem ponoc ladniejsza niz mysle, a mysle, ze jestem przecietna.

Gość mily on . .. .
Wyslesz mi fote na maila? :)

Gość powiedz no czy . .. .
A jestes niesmiala?

Gość dwadziesciajedenlat
wiecie, nie chce nikogo urazic, doceniam ze jestescie tu bo kazdy sluzy mi jakims slowem, rada, doswiadczeniem. ale ja wrecz nie znosze fraz typu: nie szukaj milosci, ona odnajdzie cie sama, bedziesz z kims, poczekaj, bla bla bla, slysze to juz jakies 7 lat, od kiedy czlowiek przejawia pierwsze checi dzielenia sie radosciami i smutkami z druga osoba. a mi jest po prostu coraz gorzej. i choc w rzeczywistosci nikomu sie do tego nie przyznaje, usmiecham sie i pocieszam innych, to nie jest mi latwo samej.

Gość A masz przyjaciol i
znajomych -dogadujesz sie dobrze z ludzmi?