Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwadziesciajedenlat

CZYJę żE ZOSTANę JUż STARą PANNą

Polecane posty

Gość dwadziesciajedenlat
dobrze, powiem cos wiecej o sobie. interesuje sie rysunkiem, gram na pianinie, z pasja ucze sie nowych jezykow, studiuje, dorywczo pracuje, jestem dosc konserwatywna w moich pogladach na zycie, lubie sie smiac, mam niebanalne poczucie humoru- w tej kwestii znam swoja wartosc, jestem przebojowa osoba i dusza towarzystwa- jak mowia inni- ze mna nie mozna sie nudzic, ubieram sie klasycznie, cenie sobie elegancje: na codzien szpilki, klasyczna spodnica, jakas ladna bluzeczka badz sweterek, widze, ze podobam sie ogolem mezczyznom raczej. choc sa i gorsze dni, jak to u kazdego bywa. a wbrew pozorom, mimo tej calej kreatywnosci, towarzyskosci itd. jestem niezmiala wobec mezczyzn, ze dwa razy zrobilam 1 krok i sparzylam sie, jednak pewne rzeczy powinny pozostac niezmienne i juz wiem, ze podrywanie to nie moj zywiol. a zdjecia nie wysle, nie gniewaj sie, ale nie robie takich rzeczy.

Gość dwadziesciajedenlat
niezmiala=niesmiala

Gość dwadzieściasiedemlat
ja też boję się, ze zostanę starą panną. Mam za sobą jeden poważny związek, który rozpadł się prawie rok temu (a trwał niewiele dłużej bo 13 mies) i odchorowuję go do dziś.... Nie jestem brzydka ale za to jestem totalnie nie wierząca w siebie :( No i chyba zrobiłam się wymagająca (jeśli chodzi o całokształt oczywiście) Niestety :(

Gość sdsadsa
No to nie rozumie czemu do ciebie nie startuja :o

Gość 25 lat....
ja tez czuje to samo ... o boze ciesze sie ze nie jestem jedyna ale ja juz mam depresje od samotnosci ( no tylko dziewica to ja nie jestem )

Gość dwadziesciajedenlat
ja tez nie wierze w siebie, bledne kolo.

Mi też sie tak wydaje, mam 26 lat, jestem ładna, zgrabna, ważę 54 kg przy wzroście 173 cm, jestem duszą towarzystwa. Ale...chodzi o to,że faceci chcą albo tego jednego, albo traktują mnie jak przyjaciółkę, zwierzają się itp. W sumie cieszę się tym,że mogę komuś coś poradzić i jak nrazie dobrze mi z tym, ale nie wiem czemu tak jest :(

Gość rtrertre
No i chyba zrobiłam się wymagająca ---czemu podnioslas wymagania? Poczulas swija wartosc czy jak?

Gość do 25 lat....
no tylko dziewica to ja nie jestem--- chyba jestes szmata :o

Gość dwadziesciajedenlat
dwadziesciasiedemlat> zmien prosze nicka, bo niektorzy moga pomyslec, ze to ja, autorka ;)

Gość 25 lat....
szmata - nieszmata ale tobie pajacu nie dam

Gość do 25 lat....
Nie chcialbym bo brzydz sie szmatami :p

Gość do 25 lat....
Zreszta moze tez na ciebie kiedys trafie jak tak chetnie dajesz :D

Gość dwadzieściasiedemlat
chyba raczej nie chcę się rozdrabniać na znajomości z krótką przyszłością , bardzo szybko stwierdzam że to nie to. No ale to chyba jeszcze jest kwestia tego, że nie potrafię o tamtym zapomnieć, a raczej nikt nie potrafi sprawić abym zapomniała...

No to jak to jest z wami facetami? Może któryś mi coś wytłumaczy bo was nie rozumiem chcecie albo tego jednego, albo,żeby was wysłuchać?

Gość 27lat
chyba raczej nie chcę się rozdrabniać na znajomości z krótką przyszłością , bardzo szybko stwierdzam że to nie to. No ale to chyba jeszcze jest kwestia tego, że nie potrafię o tamtym zapomnieć, a raczej nikt nie potrafi sprawić abym zapomniała...

Gość 25 lat....
taaaa trafisz ... pedale !

Gość ddfdsfsd
Może któryś mi coś wytłumaczy bo was nie rozumiem chcecie albo tego jednego, albo,żeby was wysłuchać?---nie chcemy zeby nas sluchac --chcemy tego jednego :P

Gość dwadziesciajedenlat
dziekuje 27, za uwzglednienie mojej prosby :) tak sobie mysle, w twoim przypadku to moze rzeczywiscie byc ten problem nieuporania sie z przeszloscia.

Gość 27lat
prosze bardzo ;) ok, dwudziestojednolatko tylko, że do 24 roku życia nie byłam z nikim tak naprawdę... więc masz jeszcze conajmniej 3 lata aby mnie wyprzedzić

Gość dwadziesciajedenlat
to jest prawda, pamietam, jak mi kolega (zreszta pewnie i teraz by to potwierdzil) kiedys powiedzial, ze jestem tak sexowna, ze i tak sie z nim kiedys przespie. no raczej nie, ba! na pewno nie :) ale sytuacja ewidentna. panowie czasami nie mysla.. rozporkiem, podkreslam, czasami ;)

Gość dwadziesciajedenlat
ja nie chce nikogo wyprzedzac, tylko miec w koncu do kogo zadzwonic i zyczyc dobrej nocy, przytulic sie w zlej chwili, dac calusa, zlapac za reke i poczuc, ze teraz moge gory przenosic...

Gość fdgfhgh
Autorko ubieraj krotsze spodniczki a bedzie dobrze

Gość dwadziesciajedenlat
prosze cie, gdyby dlugosc spodnicy miala tu jakiekolwiek znaczenie :) zreszta... jesli ktos ma mnie pokochac, to pokocha mnie taka, jaka jestem, w spodnicy do kolana, a jesli nie? na sile nie chce sie podobac, nie bedac soba.

Gość fdgfhgh
takich jak ty to ja zjadam na śniadanie ---schrup mnie prosze bede zadowolony Nie znacie sie na zartach?

Gość dwadziesciajedenlat
znacie, znacie, ale przy okazji warto przemycic jakas mysl, by dyskusja nie upadla ;)

Gość do martita82
A co to znaczy ze kobieta zjada faceta na sniadanie? Serio pytam

Gość do martita82
:)