Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laxcvbjhn

Czy błonnik pomaga zrzucić zbędne kg?

Polecane posty

Gość laxcvbjhn

Gość fjkufy
Pomaga, łykam od dwóch tyg., schudłam 3 kilo.

Gość fjkufy
Błonnik z walmarku. Łykam go trzy razy dziennie po jednej tabletce, przed jedzeniem, popijam szklanką lub dwiema płynu (czasem wodą, czasem czym innym). Faktycznie, chce się po nim mniej jeść, więc małe śniadanie (jogurt, chlebek wasa, jakieś jabłko czy pomidor), czy pół porcji obiadu (samo mieso i surówka) mi wystarczają. Wieczorem czasem nawet nie jem kolacji:) rzadko, bo rzadko, ale jednak to się zdarza, a kiedyś - nie było opcji;) ale nawet, jak jem kolację, to na przykład chleb chrupki wasa lekka (dwie "kromki") z jakąś wędliną i sałatą już mi wystarcza, a kiedyś naprawdę umiałam się nawpierniczać, że hej;) W promocji dostałam gratis chrom - łykam jeden dziennie i nie mam apetytu na słodkie.

Gość ochach
kupiłam błonnik na alegro nie pamiętam nazwy musiałabym poszukać był dośc drogi ale pomogło pierwszy tydzień dwa razy dziennie po jednej rano i wieczorem drugi tydzień jedna rano i dwie wieczorem trzecie tydzień jedna rano i jedna wieczorem jedstem już na finiszu, nie wiem dokładnie ile schudłam bo stosuję również dietę z ograniczeniem jedzenia ale po ubrankach widze efekt i jeszcze jeden plus tych tabl nie mam juz tak wielkiego brzucha nawet po wypiciu kawy czy małej kromce chleba albo jabłku, polecam