Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

k_d

skok w bok czy nie?

Polecane posty

jak uwazacie.. jestem z moim chlopakiem od niespelna 3 lat gramy w gre sieciowa na WP. czasem wchodzi u mnie w domu na swoje konto, by zadzialac swoim wojownikiem, w tym czasie widzialam u niego mnostwo wiadomosci od pewnej graczki (imie wskazywalo, ze to ona) ostatnio zapomnial sie wylogowac i zerknelam na wiadomosci od niej.. czesc dotyczyla gry, czesc nie wskazywala na zainteresowanie sama gra, wrecz przeciwnie, jakby robila do niego \"podchody\", coraz to nowsze wiadomosci byly coraz to bardziej mnie zaskakujace. jedna z ostatnich wiadomosci dotyczyla zdjecia.. w bardzo pochlebny sposob wypowiadala sie o zdjeciu mojego chlopaka.. niestety w te jgrze skrzynka nie zachowuje wiadomosci wyslanych wiec wlasciwie nie wiem co on jej odpisywal.. nagle korespondencja zagasla.. po paru godzinach zapytala sie go \"jak tam zdjecie\" w sensie czy dostal jej zdjecie.. widzialam ze przeczytal te wiadomosc ale na tym zagaslo.. sama nie wiem czy moze zorientowal sie ze loguje sie na jego postac i nie kazal sie jej odzywac w grze, czy to stanelo.. nie wiem co w ogole o tym myslec.. jestesmy tak dlugo ze soba, a on wzdychajacej do niegoo dziewczynie nie napisal ze jest zajety - a juz mi sie wydawalo ze tak bardzo jestesmy ze soba blisko zwiazani, na zawsze.. jaki jest wasz stosunek do takiej sytuacji co powinnam zrobic.. kocham go..

Gość srający kot na pustyni
nasz stosunek jest.... seksualny

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmh

Gość hmmmmmmmmmmmmmh

Gość jestem w rozterce pomozcie
jestem w rozterce, pomozcie!!