Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutaseeeeeeeeek

Czy bylybyscie z takim facetem?

Polecane posty

Gość smutaseeeeeeeeek

Jeste z chlopakiem 3 lata,podobno mnie kocha.Ja jestem studentka i zarabiam pilnujac dziecka,utrzymuje sie sama,rodzice mi nie pomagaja.Wyobrazacie sobie ze jest mi ciezko z pieniedzmi,moj chlopak zarabia ok 5-6 tys.Czasem zabierze nie do kina czy na pizze ale to wszystko,czasem ja place,czasem on. W czwartek poszlam do dentysty wyrwac zab,zaplacilam 100 zl,mam goraczke i powiklania bardzo mnie boli.Prosilam go wczoraj zeby przyjechal do mnie bo zle sie czuje ale on poszedl na piwo z kolegami,opieprzyl mnie ze nie poszlam drugi raz do dentysty ale ja nie moge isc bo zostalo mi malo kasy do konca miesiaca i jak wydam nastepna stowe to chyba umre z glodu.On o tym wie a mimo to nie zaproponowal,ze mi pozyczy.Tylko opieprzyl,ze sie czepiam ze idzie z kolegami.A ja sie naprawde zle czuje,mam caly czas goraczke ehhhh. Zastanawia sie czy taki zwiazek ma sens.

Gość marzenaka79
ja bym olała takiego gościa

przykro mi, ale on się nie troszczy o ciebie...3 lata-hmm, wiem ciężko będzie- przechodziłam przez to...ale on powinien ci pomóc, opiekować się tobą

Gość w związku nie powinno się tak
dziać, zastanów się czy jemu na prawdę zależy - nie chodzi o to żeby facet cię utrzymywał ale to co on wyrabia jest nie normalne - chodzi o wzajemna troskę, lepiej się zastanów

Gość smutaseeeeeeeeek
Kurcze ja go kocham ale chyba nie ma to sensu:( ie chodzi mi o to,zeby i dawal kase bo i tak bym nie wziela,wole zyc skromnie ale godnie ale moglby zaproponowac pozyczke,ja sie mecze a naprawde nie mam tu w miescie nikogo innego bliskiego.Przeciez bym mu oddala zaraz po wyplacie:(

Gość zaciekawiony26lat
ja na Twoim miejscu olałbym gościa i mówię Ci to jako facet to jest chore jeśli kumple są ważniejsi i powiem więcej według mnie po takim stażu w związku dawno moim zdanie nie powinno być Twoje Moje tylko powinno być wspólne Przecież to jakiś egoista musi być !!

CHyba nie mogabym byc z kims takim. Nie chodzi o dawanie bog wie jakich sum, ale wspieranie w potrzebie...na tym rowniez polega zwiazek, ale widocznie twoj chlopak tego nie rozumie powiedz mu wprost, ze jakbys poszla do dentysty to nie mialabys za co jesc do konca miesiaca. powiedz mu to prostwo w oczy, ciekawa jestem jak zareaguje... Bardzo brzydko :/

hmmm cieżki nprzypadek... a moze powinnaś mu wprost powiedzieć, ze by ci dał pare złotych , bo Ci brakuje.. wiesz czasami facetowi należy mowic wprost .. niestety ten gatunek żadko kiedy sam się czegoś domyśla... :( a tak wogóle uważam,że nie jest to dobry kandydat na partnera... jakoś nie widzę w nim zaangażowania, ciepła, tego ,żeby troszczył się o swoją kobiete.. przykre to ale uważam, ze powinnaś zapomnieć o nim:(

Zapytałabym wprost, czy mi pożyczy i dopiero wtedy, gdyby mi odmówił, miałabym pewność, że to kawał sukinkota. Ale i tak myślę, że Twój związek jest jakiś taki... do dupy :o

Gość zaciekawiony26lat
a ja tu nie będę bronił facetów ale uważam ze jeśli by mu naprawdę zależało to nie tylko dałby Ci kaskę na dentystę ale i poszedłby tam z Tobą Kurna na dziwnych typów trafiacie ale to tylko mnie utwierdza w stwierdzeniu ze dziewczyny pociągają zimne typy

Gość smutaseeeeeeeeek
Przeciez mu powiedzialam przez tel,ze nie ide do dentysty bo nie mam kasy...a on nic

ale czy powiedzialas mu "nie ide bo nie mam kasy" czy "nie ide bo nie bede miala za co jesc" ?? bo powiedzenie "nie mam kasy" dla niektorych nie jest faktycznym stwierdzeniem stanu posiadanej gotowki.... ale facet.... nie moglabym z takim byc....

I tak zapytaj się wprost - dla pewności, czystego sumienia, żeby Ci potem nie wmawiał, że o niczym nie wiedział. Jeśli Ci pożyczy, to idź do tego dentysty wreszcie, bo może być jeszcze gorzej :o

no sorry, ale on chyba ma świadomość tego, że zarabia tyle ile zarabia..a Ty dużo mniej, uczysz się itd.. więc chyba nie jest takie trudne skumać, jeśli mówisz, że nie masz pieniędzy na lekarza, żeby Ci pożyczył..a wg mnie bez stówy przeżyłby te kilka dni zanimbyś mu oddała:o no ale to jakiś kołek faktycznie:o