Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna i juz

musze dac sobie spokoj

Polecane posty

Gość taka jedna i juz

musze sie wygadac dlatego tu pisze.... od pewnego czasu spotykalam sie z moim wspolokatorem(wtedy jeszcze nie mieszkalismy razem) ot tak podagdac, czasami bylo cos wiecej bylo ok...az do dzis, wchodze na mieskzanie a on spi z inna panna. wkurwilam sie wyryczalam w lazience a teraz siedze w pracy i mam dziwne uczucia. wiem ze on nie chce nic konkretnego ode mie a ja...sama nie wiem, dziwnie mi i juz. dziekuje za uwage

Gość kjdshsdhg
haha no to niezly szmaciarz z niego, nie warty ani jednej łzy :D

Gość taka jedna i juz
dziekuje:) czas wziasc zycie w swoje rece i spotkac nie szmaciaza hehe

Gość kjdshsdhg
poza tym ja bym juz nie chciala miec takiego wspollokatora. moze lepiej zamieszkaj sama albo z jakas dziewczyną

Gość taka jedna i juz
a siedze siedze w takiej pracy bezstresowej gdzie neta mam i pisze o tym i o tamtym, np. ze facet sypa z inna eh

Gość kjdshsdhg
no wiekszosc facetow to swinie niestey, ciezko znaleźć porzadnego, ale moze keidys znajdziesz ;)

Gość taka jedna i juz
ja mysle ze sie znajdzie hehe powiem wam ze myslalam ze gorzej to przezyje ale.... obym jejj tylko ie spotkala na mieszknaiu jak wroce bo wyrwe jej te rude klaki. a najsmiesznijesz jets to ze ta panna twierdzi i mowi na okolo ze jest dziewica hahaha

Gość taka jedna i juz
eee tam nie jestem modka:D siedze przed biurkiem z kawa w reku i gryzmole hehe taka praca

Gość kjdshsdhg
moze lepiej wyprowadz sie naprawde, bo mieszkac z takim gosciem i jeszcze jak ta dziewczyna bedzie przylazic, to chyba nie ebdzie zbyt mile dla ciebie. od gowna trzeba uciekac a nie w tym siedziec

Gość taka jedna i juz
tylko ze wiesz ja mam prace i to mieszkanie jest blisko. a co do gowna hmmm mysle ze sa siebie warci a i ja bede potrafila pzrelknac te lzy i dac sobie spokoj z tym facetem ktory i tak ma malego ptaka hehe