Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedna kreseczka na tescie. .

CZY TEST MOGL SIE POMYLIC?

Polecane posty

Gość jedna kreseczka na tescie. .

dzis mija 10 dni, kiedy nie mam okresu, robilam wczesniej test wyszedl negatywny, nie wiem co o tym myslec? czy mmogl sie pomylic?? okresu jak nie bylo tak nie ma, a temp w pochwi caly czas podwwyzszona.

Gość didetka
Oczywiście że mógł. Idź na badanie z krwi beta hcg- da ci 100% pewności. Koszt 20-30 zł.

zrób jutro kolejny ale rano już bardziej bedzie wiarygodny, a chcesz miec dzidzię?

jak byłam w ciąży z moją córcią to sprawdzałam czy jestem w ciąży, 1 tydz. po sexiku, 2 tyg. po i były negatywne, a gdy nie miałam okresu poszłam do lekaża i jest mały pęcherzyk

Gość andaluzja xP
ja zrobilam test 2 dni przed okresem wyszlo negatywnie...potem dostalam skapy okres...i czekam teraz na kolejny...powinien byc w piatek ale nie ma..niby czuje sie jak przed ale narazie nic...do tego czytalam ze kolo 6 tyg...pojawia sie obrzmienie piersi...ja mam obrzmiale..i urosly mi o rozmiar chyba gdzies..wogole przybralam na wadze..i to dosyc szybko bo w ciagu tych 6 tyg.z 6 kg..;/ innych objawow nie mam ale troche niepewnosci jest;/ co o tym myslicie?