Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie pytanie mam

czy jak daje mleko krowie to moge podac modyfikowane?

Polecane posty

Gość takie pytanie mam

podaje 2 letniemu dziecku krowie mleko. Dostalam puszkę mleka modyfikowanego. Czy moge go podać a potem wrócić na krowie czy lepiej nie mieszać?

Gość takie pytanie mam
??

Myślę, że w tym wieku to już nie ma większego znaczenia. Moje dziecko (2,5 roku) też już od dawna jest na mleku krowim ale czasami kupiłam modyfikowane bo myślałam , że może się przekona (bo zawsze to zdrowsze) ale nie lubi już modyfikowanego i go nie wypije.

Oczywiście, że możesz. Jeśli dziecku będzie smakować to spokojnie wykorzystaj to modyfikowane:)

Gość takie pytanie mam
tylko ze to jest mleko początkowe. Ale logicznie patrząc i tak ma więcej tych pierdół niż takie krowie. Nie zaszkodzi to jej?

To nie szkodzi, że jest to mleko początkowe. Dzieci w póżniejszym wieku mogą je też pić-tyle, że się nim nie najedzą, ale jako taka szklanka mleka do popicia posiłku nadaje się jak najbardziej. Ważne, aby nie działać w drugą stronę i nie podawać małemu dziecku mleka dla starszego:) Mój syn mając 4 lata podpijał mleko mojej siostrzenicy- też początkowe:) To na pewno nie zaszkodzi:)