Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karuzela 25

dziwne przypadki z facetami

Polecane posty

Hmmm, mam dziwnie miłe przypadki.... Jestem dziewczyną ładną, ale bez przesady :) po prostu podobam się sobie, ale nic ze mnie specjalnego hehe.. Ostatnio miewam przypadki, że faceci zatrzymują się samochodem przede mną i zapraszają na kawę, żonaci mi się przyglądają - co akurat mi się nie podoba.. to też chłopy, ale jakoś mnie to irytuje :) a konkretnie obrączka... Czuję, że błądzą po mnie oczy mężczyzn, lecz ja nadal sama - to wszystko jest takie dziwne. Czuję, że podobam się mężczyznom, ale TYLKO WZROKOWO! Żaden nie potrafi do mnie podejść :) nie odstraszam zachowaniem, pomyślicie, że tak jest. Nie! wszystko zemną w porządku podobnie jak zresztą.. Tylko nie wiem dlaczego jest tak, że ja nadal sama, a oni tylko patrzą. Przeciez nie wsiądę do samochodu obcemu facetowi.

Gość an56
jak to nie potrafi podejść skoro napisałaś że zapraszają na kawę ?

żadnych propozycji wytłumaczenia ? :) jejku, tak chciałabym wiedzieć, co jest że to tylko wzrok i nic więcej, żadnych prób z ich strony

zapraszaja na kawe... obcy facet zatrzymuje sie na przystanku, czy chce podwieżć? - boje sie w ten sposob postąpić z obcym facetem.... a Ci bliźsi z mojehgo otoczenia są mili dla mnie i ogólnie - czuje ich wzrok czuje coś jakby "iskre" ale nic więcej

Gość iujhy
bardzo dziwne te przypadki... a dlaczego nie wsiadasz do tych samochodów? Wsiadaj, obciągaj im laski, to i patrzeć będą inaczej, no i będziecie całkiem blisko!!!!

Gość marlaaaa.a
równiez tak mam, najwyraźniej przyciągasz uwagę facetów, co nie jest równoznaczne z tym ,że chca się umawiać, zakochiwać itd.

Gość contrabas
moze przyciagasz wzrok, ale twoja osobowosc juz nie jest tak przyciagajaca...moze dlatego jestes sama myslisz ze masz interesujaca osobowosc moze jestes nudna, niesmiala itp.

do marlaaaa.a ---------> przyciągać facetów? hmmmm może lubią sobie tylko popatrzeć, ale każdy czasem próbuje, a tu nic nie wiedze :) boze, mam adzieje ze sie mnie nie boją :) nie jestem odpychajaca przeciez echhh

Gość an56
Może myślą że nie mają szans u takiej laski :D Nic innego nie moge wymyślić :)

do contrabas Czy jestem nudna, nie mnie osądzać, ale nieśmiała nie jestem na pewno :) lubie sie miac zartowac... ale coż :) może i tak lepiej

Może się tak ubierasz, że Cię zaczepiają :D Mnie też podrywają czasem na przystankach, ale nikt mi nie proponuje, że mnie \"podwiezie\". Chyba nie wyglądam na taką, co by się pozwoliła \"podwozić\" :P

a na mnie lubia sie gapic tacy 50+ ;( mam takich 2 w pracy jakies 60 + co ciagle zagadywuja, oczywiscie grzecznie o pogodzie i duperelach ;( i co mam poradzic?

do an56 ---------> tez tak myślałam, ale tak jak mowie, zadna ze mnie modelka, ale wiem, ze moge sie podobac. Moze mam zbyt silna osobowośc i ludzie to wyczuwaja.. juz sama nie wiem :)

do wyszłam z kąpieli ----> jeśli dzinsy jasne i kurtka biała to ubranie przyciągające wzrok to ja juz nie wiem :)

jak zwykle tym facetom chodzi o seks , być może przy próbie głębszej rozmowy nie mają nic do powiedzenia :) lub odpychasz ich swoimi stwierdzeniami oraz poglądami połączonymi z oschłością

do szara komorka B ------------> tez tak miewam kobietki, po prostu podobasz sie .. a wiadomo im starszy pan tym mlodsza woli, tak to juz jest podobno

do recoil ---------------> wlasnie nic bardziej mylnego, nie mam grubianskiego i wynioslego zachoowania - gdyby tak było wiedzialabym ze odpycham ich swoim zachowaniem, ale uczciwue mowie wam, że nie.. i tu tkwi problem, ze nie wiem o co chodzi... a sex? no coz ja tez ciagle o tym mysle, co nie znaczy, że chcialabym to robic z kazdym napotkanym facetem :/

facet nie powie Ci ze go odpychasz , tylko po prostu da sobie spokój

ostatnio mężczyzna kolega, przeszył mnie tak wzrokiem, że az poczułam ukłucie... było to tak oczywiste,,,,, a on miał obrączkę - to jest dziwne

miałam tez przypadek, że 2 kumpki rozmawiało... ja czułam to w kościach, ze o mnie ... zorientowałam się po spojrzeniu i uśmiechu w moja strone.... czy ja mam pecha czy co? nie wygladam na dziwne, nie ubieram sie wyzywajaco- nie jestem idealem, ale czuje ze im sie podobam

Gość marlaaaa.a
gdybym miala takich kolesi traktowa c powaznie w ogole, byłabym głupia, jakieś zaloty tego typu mnie nie ruszają :)

marlaaaa.a ja tego powaznie nie traktuje, ale skorzystalam z uprzejmosci WAS Forumowiczow o poglady na tę sprawe :) wiem, że to głuopie analizowac to, ale bylam ciekawa waszych pogladow.... bo i sama przy okazji sie dziwie

jesli jestes zgrabna to nic dziwnego ze sie ogladaja ...to normalna rekcja mezczyzn!!! Moze ty poprostu zbyt dlugo zatrzymujesz na nich swoj wzrok i wtedy oni rozumieja to jako sygnal...

kiedyś może będziesz pisać że nie podobasz się już nikomu itp dlatego korzystaj na ile możesz bo: "życie kręci koło" :)

no tak :) zycie kreci kolo, wiem, wiem, znam to z doswiadczenia :) Czy korzystać? ja nie wiem, zawsze bylam za tym, że mezczczyna wlasnie robi pierwszy krok :) A te spojrzenia mnie gubią

Gość no bo oni sie
patrzą bo jesteś może ładna ale mają dziewczynę,żonę itp to po co dalsze kroki??? albo też może styl bycia twój daje im znak,ze nie mają szans ;-)

Gość no bo oni sie
a np na mnie też się kiedyś w fabryce za granicą patrzyli i czasem mówili,że mój facet ma dobrze a ja nie miałam faceta ale po co im to gadać ;-);pewnie myśleli,żę jestem za dobra i mieli rację dla nich :-D