Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyzsza 25

co powinnam zrobic jak podoba mi sie chlopak 2cm nizszy?

Polecane posty

Gość wyzsza 25

co powinnam zrobic jak podoba mi sie chlopak 2cm nizszy? nawet nie starac sie, bo faceci wola nizsze? i jestem przegrana?

Gość ejbisi
Powiesic sie.

Gość zwariowanax
ci nizsi wola wyzsze.

Gość 1cm nizszy
jest moj maz. i co z tego?jest nam dobrze.

Gość uciąć sobie nogi

Gość firutel
zrob mu laske

niższy o 2cm? o dżizas masz duży problem zgłoś się do psychologa pomoże Ci go rozwiązać :D

Gość wyzsza 25
jedenkot - dla mnie te 2 cm to nie problem, boje sie, ze on bedzie mial obiekcje i zrezygnuje na starcie ze mnie jako kandydatki na dziewczyne bo wyzsza :(

Gość a tam zrezygnować z obcasów
ja noszę czasem obcasy a jestem wyższa od męża 5 cm, ale mnie to nie przeszkadza. Przyzwyczaiłam się i nie mam z tego powodów kompleksów. To raczej on powinien mieć, bo facet o wzroście 170 za wysoki nie jest. Ale pokochałam go za inne rzeczy, a oprócz wzrostu żadnych innych niekorzystnych dla mnie cech wyglądu nie posiada. Ma ładne, duże dłonie. Jest świetnie zbudowany. Ma przystojną twarz. No i po prostu się w nim zakochałam, chociaż na początku czułam się niezręcznie. Nie miałam problemów z brakiem poczucia bezpieczeństwa itp. bo mąż był sportowcem, silnym i naprawdę sprawnym. Tylko pomimo tego, że jestem szczupła czułam się po prostu jak wielka baba, ale potem mi przeszło jak ręką odjął. W łóżku ta różnica jest w ogóle nie zauważalna, a tam spędziliśmy pierwsze miesiące znajomości :P

A może mu się spodobasz, mój akurat nie miał z tym problemu, podrywała go jego zdaniem podkreślam, piękna, w dodatku wysoka i zgrabna dziewczyna, to dlaczego miałby mieć obiekcje? Może gdyby był zakompleksionym frajerem, ale takich to akurat należy się wystrzegać pod każdą postacią;).

raczej to chłopak powinien :P

Gość rącza łania
UTNIJ SOBIE NOGI PRZY KOLANACH, POWINNO POMÓC ;)

Gość marlaaaa.a
zjeść chipsy :)

Gość urżnąć sobie stopy
albo łeb bo stopy ci się przydadzą żebyś się nie chwiała a po co ci łeb jak w środku nic nie ma. co to kuźwa za dylematy w ogóle są???????????? masz 12 lat???????????

wyzsza 25 - Codziennie szoruj stopy pumeksem, może zetrze się chociaż 0,5cm :D zawsze coś ;) A poważnie. 2cm to mała różnica :) prawie niewidoczna.

Gość samaEwusia-lat44
powinnas zrobic to samo,co zrobilabys gdyby był od ciebie 2 cm wyższy.ot tyle.

Gość crimson wuwua zią
2 cm- a co to jest, pantofle i roznica zniwelowana. ja poznalem dziewczyne 7cm wyzsza i to jest troszke niezreczne :) szczegolnie przy tanczeniu przeszkadza.

W kategorii najgłupszy temat roku wygrywa....: wyzsza 25, laureatce gratulujemy. 2 cm przecież to bariera niedo pokonania, ileż to związków rozpadło się z tego powodu. W samym Bangladeszu odnotowano 100 tys takich przypadków, i to tylko heteroseksualnych(nie wliczając związków między osobami tej samej płci).