Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marogolalalalaaaaaa

Jak wyzbyć się egoizmu, zazdrości i życzyć innym jak najlepiej ?

Polecane posty

Gość Marogolalalalaaaaaa

Moze to dziwne pytanie, ale nie chcę, zeby takie negatywne odczucia zatruwaly mi zycie. To wynika tez z faktu, ze niezbyt wiele korzystalam z zycia(imprezy, przyjaciele, związki itp), czuję frustrację. Jak nie zazdroscic i dobrze zyczyc np. ludziom odwaznym i biorącym z zycia garsciami ? Wiem, ze trzeba wziąć się za wlasne zycie, ale tak na przyszlosc, to jak nie zazdroscic np. mlodszym, pięknym, odwaznym kobietom ? Nie zrozumicie mnie zle, poprostu nie chcę być zgorzknialym, zlym czlowiekem ! Proszę o sensowne wypowiedzi.

Polecam książkę Louise L, Hay, \"Możesz uzdrowić swoje życie\" - znajdziesz tam pomoicne porady i ćwiczenia na to, jak pozbyć się starych urazów, złości, zaz drości i zacząć kochać i akceptować siebie. polecam wszystkim :)

Gość Marogolalalalaaaaaa
Dzięki quazi lezzie , tak się składa, że ostatnio czytuję poradniki o podobnej tematyce, ale o tym nie słyszałam. Pozdrawiam.

Gość Marogolalalalaaaaaa
Tak, wiem . Tylko, że czasem ma się żal do Boga, np. o brak siły, o gorszą jakość życia. Chciałabym o tym z kimś porozmawiać...

Będąc już w szpitalu umarł na około 15-20 minut, doświadczył piekła a następnie nieba. Dano mu tam możliwość powrotu by opowiadał swoją historię. Jego śmierć była drzwiami do prawdziwego życia, a jego historia w dalszym ciągu przeobraża ludzi na całym świecie, prowokując do zadania sobie poważnego pytania, na które wszyscy kiedyś musimy odpowiedzieć. O autorze: Ian wraz z żoną i trójką dzieci mieszka w Wielkiej Brytanii. Podróżuje po całym świecie opowiadając o tym, Kim jest światłość na końcu tunelu. Głosi konieczność porzucenia grzechu. Fascynuje go oglądanie Jezusa leczącego zranione ludzkie serca i uzdrawiającego ich ciała. http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=1787982315386930665&hl=pl&fs=true