Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Etymologiiiiiaaaaa

miałam dziś koszmar, ale wszystko było tak bardzo realne...

Polecane posty

Gość Etymologiiiiiaaaaa

śniło mi się, że budzę się rano zlana potem z powodu strasznego snu, w którym ginie bliska mi osoba. za kilka dni powoli zaczynam sobie uświadamiac, że ten koszmar się spełnia(ciągle chodzi o dzisiejszy sen) przed dom zajeżdża samochód (od razu przypomina mi się scena ze snu- że przyjeżdża policja i zawiadamia mnie o wypadku), zaczynam płakac, bo podejrzewam co za chwilę będzie się działo. wszystko co do szczegółu spełnia się. był wypadek, członek mojej rodziny zginął. odczuwałam to tak, jakby działo się na prawdę:( płakałam, wręcz histeryzowałam. pamiętam sceny z pogrzebu, nazwisko na tablicy:( nigdy nie miałam tak strasznego snu, tak realnego. zastanawiam się czy może miec on jakieś znaczenie... był dziwny tym bardziej,że w nim samym śniłam a potem wszystko się sprawsziło. tej nocy jakby 2 razy przeżyłam śmierc bliskiej osoby... obudziłam się dziś zlana potem, wszystko w środku mnie bolało, serce biło jak oszalałe:O nie mogę przestac o tym myślec...To było takie prawdziwe miał ktoś z was podobne sny?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować