Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość con

Co o tym sądzicie?

Polecane posty

Gość con

Niedługo czeka mnie uczelniana impreza w clubie(zależy mi aby kogoś mój wygląd zabolał). Planuję założyć czarny gorset, najlepiej żeby to było takie body wiązane z tyłu( skromne nie mega seksowne z prześwitami koronkami kokardkami itd), czarne rurki i szpilkI. Jak to oceniacie, czy nie jest to zbyt dziwqarskie? Mi wydaje się, że nie ale pewności nie mam dlatego pytam:) W końcu eksponuje tylko ramiona i dekold reszta jest zakryta. Aha jeszcze nie znalazłam tej wymarzonej góry może któraś z was wie w jakich sklepach mogłabym znależc ewentualnie coś takiego. Z góry dziekuje za rady:)

jeśli dół będzie zakryty - punkt dla rurek i klasycznych szpilek - to jak najbardziej :) co innego, gdybyś włożyła do tego mega krótkie szorty. ale jeśli postawisz na jeden mocny akcent - w tym przypadku gorset - to strój jak najbardziej odpowiedni. i w dodatku jest to zabawa w klubie, więc zapewne nie jakaś sztywna. tylko właśnie pamiętaj, by gorsecik był skromny i najlepiej trochę dłuższy, by nie było widać brzucha :)

Gość con
Dziękuję bardzo za kometarz. Problem polega na tym, że nigdzie nie mogę znależć takiego gorsetu:(

a na allegro próbowałaś poszperać? czasem ciekawe rzeczy w śmiesznych cenach można tam nabyć :D zaraz spróbuję coś skombinować ;)

http://www.allegro.pl/item476549667_jennifer_taylor_super_sexi_nowy_czarny_gorset_1.html ewentualnie coś takiego, ale bardziej jako kamizelkę na coś jaśniejszego :) http://www.allegro.pl/item483939537_nowy_czarny_gorset_guziczki_rozm_s.html to mi się ogrooomnie podoba! chyba mój faworyt. może i ja się skuszę ;) mam nadzieję, że choć trochę pomogłam :)