Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasasascvfgb v

ALE SIE WKURZYLAM !!!!!

Polecane posty

Gość sasasascvfgb v

wczoraj bylam na imprezie z moim chlopakiem i jego kumplami ... i nagle slyszalam jak moj chlopak powiedzial do kolegi ,,dziewczyn duzo ale same koniury''(czyt.brzydkie). wkurzylam sie ;/ ze patrzy na laski ... wiem ze to smieszne ale sie wkurzylam bo ja jak jestem na imprezie z nim to ni e patrze na jakis kolesi i nie mowie kolezankom,,duzo chlopakow ale lipni sa'' ;/ wkurzylybyscie sie gdyby wasz chlopak taki tekst do kumpla wypalil ?

Gość nie zwróciłybyśmy na to uwagi
przeginasz, w końcu od ciebie odejdzie

Gość moccacino
ALE JESTEŚ BEZNADZIEJNA !!!! bo to NORMALNE że mężczyżni sie patrza na dziewczyny i martwilabym sie gdyby moj chlopak tego nie robil ale o co ty masz sie obrazac? ze powiedzial ze same koniury? co innego gdyby powiedzial do kolegi ooo patrz jaka dupa albo cos w tym stylu a to ze na ciebie na zwraca uwagi to juz twoja wina

Gość sasasascvfgb v
a czy ja napisalam ze on na mnie nie zwraca uwagi ? nie ;] nie udalo Ci sie dokopac hee ;p no tak ale mimo wszystko wkurza mnie to ze patrzy na dziewczyny i je ocenia pod katem ,,fajna'' , nie fajna'' ;/ ja tam w ogole nie zwracam uwagi na innych ;/

Gość jakis tam pewnien facet
gdy patrzy na inne to znaczy ze mu sie nie podobasz az tak bardzo

Gość sasasascvfgb v
no widzicie i juz nie wiem co myslec .. jedni pisza ze to norma a inni ze to znacxzy ze ja mu sie nie podobam ;/

Gość sasasascvfgb v
powiedzialam mu to wczoraj a on na to ze mam sie nie osmieszac ,ze tylko powiedzial kolegom ,ze glupie laski sa ... a ja afere robie i ze to normalne ludzie stwirdzenie bylo i ze patrzy na nie jak na czlowieka ;/ tak samo jak ja

Gość sasasascvfgb v
i jeszcze jedno - mojego chlopaka kumpel byl z laska i na naszych oczach sie calowali i ten kumpel hmm dotykal ja pod spodniczka za pupe i moj chlopak ukratkiem sie przygladal ;/ wkurzalo mnie to ;/ czy ja przesadzam ze tak reaguje ?

Gość sasasascvfgb v
??

Heh nie przesadzasz ;] Ja reaguje tak samo... jestem bardzo zazdrosna... ale ja wiem, ze mój facet poza mną świata nie widzi... i nie to, że on sam mnie zapewnia, tlyko nasi znajomi mówią, że dla niego inne laski po prostu nie istnieją ;] Równowaga w związku - ja nie zwracam uwagi na innych - on na inne...